• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu küllü sarı ?

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
Lorealin koyu küllü sarısını aldım
ilk iki resim saçımın şuankı rengi
diğerleri ise istediğm renkler . koyu küllü sarı yapsam bu rengı elde edeblrmıyım?
çok mu açık olur? daha snradan akar mı? ltfen acıl cvp boya elmde

Son düzenleme:
koyu olsn önemli deil bn küllü kumral almştm o ıstedğm rengın bırz koyusu oldu bu da ıstedğm gıbı olr heralde .
ama tonu tutar mı sızce sırıtmaz dımı??

denemekten bişey çıkmaz, çünkü ççok dramatik değişilik yapmaaycağı için başka boya deneme şansın olur. dene bence.

bşka kesn fıkır vereblck olan yk mu?
bu rengı hangı boyayla nasıl elde edeblrm?
fn çk kararszm saçm ytrnce yıprandı ztn ıkısıde kndı saçm bırı 1.5 sene önckı doğal halı bı boya yaptm kızıl kahve uğruna onu eskı halıne döndrmk ıcın uğraşıyrm 1.5 yldır kestırdm faln banamısn demiyo o kdr yıprandı dşünün yni olmazsa tkrar boyatmk ıstemıyorm bı fıkır verın lütfen ..

küllümango nerelerdesnnn

koyu küllü sarının diğer adı küllü açık kumral zaten.
çok güzel renktir boya bence

Bu koyu sarı küllü yani loreal 8.1 i bende merak ediyorum ? ve yapmak istiyorum :Saruboceq:
İnternette bulduğunuz resimler varsa ekleyebilir misiniz?Fotoğraf görmek daha iyi oluyor =)

boya gitsin canım ya.bir yerden başlaman lazım:)
merak etme istediğin renk olur ne koyu ne çok açık

istediğin renkleri daha net gösterecek büyüklükte fotolar koysaydın iyi olurdu bu arada
ama dediğim gibi hiç bi risk yok

ya çk fto vr da dığrlernde hep açık renk duruyo bn daha koyu ıstıyorm o yzdn bnları koydm
tamam cnm tşkkr ederm boyıcm en kısa zmnda sonucu paylaşırm :)

boyadım lizanın dediği gbi pek deisklk yapmadı dipler acıldı sadece .
tekrar küllü kumral rengine boyamayı dsünüyorum, uclara da balyaj attırırm heralde..

Back