Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu küllü kumral ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Kızlar merhaba ;
Saçlarım siyahtı . 7 aydır hiç boyamadım akıtıyordum çünkü . Dün saçlarımı açtırdım . Ama kuaför gazabına uğradım .Popomda olan saçlarımı yakıp bel hizama getirdi :43: Koyu küllü kumral dedim ama alakası bile yok , resmen koyu karamel gibi bir şey oldu . Rengi hiç beğenmedim , kendim loreal'ın koyu küllü kumral boyasını alıp yarın boyasam bir sorun olur mu acaba ? Kimyasal işlem görmüş saçı en az 20-25 gün dinlendirmek gerekiyor , ama bu renkle o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum .Sizce yarın boyasam bir sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ;
Saçlarım siyahtı . 7 aydır hiç boyamadım akıtıyordum çünkü . Dün saçlarımı açtırdım . Ama kuaför gazabına uğradım .Popomda olan saçlarımı yakıp bel hizama getirdi :43: Koyu küllü kumral dedim ama alakası bile yok , resmen koyu karamel gibi bir şey oldu . Rengi hiç beğenmedim , kendim loreal'ın koyu küllü kumral boyasını alıp yarın boyasam bir sorun olur mu acaba ? Kimyasal işlem görmüş saçı en az 20-25 gün dinlendirmek gerekiyor , ama bu renkle o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum .Sizce yarın boyasam bir sorun olur mu ?

foto koysana..

siyahtan açılma işlemini iyi kuaförlere yaptırmak lazım..

İşini bilen kuaförlere..

Riskli çünkü..

Biraz da saç yapısıyla alakalı..

Bence o kuaföre git..

hatasını o düzeltsin..

Saçlarımı yaktın ..de..bu renk olmadı de..istedğim rengi yapacaksın de..

Biraz da hak aramak lazım..

yak saçı al parayı hadi güle güle..

enayi olmayın...

seni memnun edecek bir şekilde..

ben çok duyuyorum saçım yandı olan bana oldu..parasını ödedim çıktım..

hadi ya.

kayınvalidem 2 sene önce röfle yaptırıken saçını yaktılar omuzlarında olan saçlar kısacık kaldı..

kıyameti kopardı kayınvalidem...

fotolarımı internete koyucam bitiricem sizi vs vs diye...:47:

Kuaför korkudan 10 gün boyunca eve özel eleman yolladı saç bakımına...saçlar kendine gelince de boya vs yaptılar 5 kuruş ödemedi kayınvalidem..

foto koysana..

siyahtan açılma işlemini iyi kuaförlere yaptırmak lazım..

İşini bilen kuaförlere..

Riskli çünkü..

Biraz da saç yapısıyla alakalı..

Bence o kuaföre git..

hatasını o düzeltsin..

Saçlarımı yaktın ..de..bu renk olmadı de..istedğim rengi yapacaksın de..

Biraz da hak aramak lazım..

yak saçı al parayı hadi güle güle..

enayi olmayın...

seni memnun edecek bir şekilde..

ben çok duyuyorum saçım yandı olan bana oldu..parasını ödedim çıktım..

hadi ya.

kayınvalidem 2 sene önce röfle yaptırıken saçını yaktılar omuzlarında olan saçlar kısacık kaldı..

kıyameti kopardı kayınvalidem...

fotolarımı internete koyucam bitiricem sizi vs vs diye...:47:

Kuaför korkudan 10 gün boyunca eve özel eleman yolladı saç bakımına...saçlar kendine gelince de boya vs yaptılar 5 kuruş ödemedi kayınvalidem..

O kuaförün yüzünü dahi görmek istemiyorum , o yüzden oraya gitmek istemiyorum . Adam beni koltuğa oturtana kadar ; " yaparız ederiz , sen hiç merak etme , yooo hiç risk yok , için rahat olsun " dedi . O koltuğa oturtuktan saçımı boyamaya başladıktan sonra da " siyahtan dönmek kolay iş değil , riskli bir durum ama elimden geleni yapacam merak etme " dedi :53: şaka gibi yaa . Üstelik kendi kuaförüm beni uyarmıştı , ama ben resmen kaşındım dinlemedim onu gittim buraya . İlk açıcıyı vurdu saçımı açamadı bile , sonra bir kere daha açıcı vurdu ve saçımı resmen yaktı . Allahtan saçlarım çok kısa değildi , popomda olan saçlarımı belime getirdi :47: Ben olayın şokundan kıyamet filan koparamadım , borcum ne dediğimde aldığım cevap beni ayrı şaşkına çevirdi zaten . Dediği aynen şu ; " kampanyadan dolayı fiyatlarımız şudur " dedi . Ben de " saçlarımı yaktınız hala kampanya diyorsunuz yaa " deyip çıktım oradan .

Şimdi ben kendim koyu kumrala boyasam saçım çok mu yıpranır yoksa bekleyeyım mi ? Ve bir de nasıl bir bakım önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Back