0.22 yi denediğinde sonucu paylaşır mısın canım biliyorsun derdimiz aynı:) umarım işe yarar
Canım şu dakika itibarıyla saçımın bir kısmına denemiş bulunuyorum.
Loreal 6.1 koyu küllü kumral ile koleston 5.0 ı karıştırdım. İçine minnacık 0,22 açıcı ilave ettim ve saçlarımın ön kısım tek yarısına sürdüm , diğer tarafa sürmedim belki yeşil olur diye, Ama sonuç gayet iyi minnacık yerlerde turuncu kalmış ama oralarada ben boyayı yedirememişimiftardan sonra saçımın heryerini boyyıcam bakalım resim koyarım sonucu..
kızlar yardııııııııııııım.....güle güle kullan canım. ne güzel ya kurtulmuşsun turunculuklardan. çoook beğendim darısı benim başıma:)
loreal 6.1
koleston 5.0
ve 0,22 turuncu azaltıcı ile gelinen sonuç
canım iki kutu boyanın içine ne kadar koydun turuncu azaltıcıdan??
tmm cnmm söleyim ama dediğin şey boyamı igora 0.22sen de igora 0.22 yi deneyebilirsin yani turunculardan kurtulmak için iyi bir yol ben de bulabilsem kesin uygulayacağım. kuaförüne bir sor istersen
tmm cnmm söleyim ama dediğin şey boyamı igora 0.22
sadece onumu sürdürücem yoksa boyanın içinemi katılacak
gözün aydın canım ya darısı benim başıma inş, 6.1 ile boyamayı düşünüyorum saçımı boyayı koyulaştırıyo mu acaba ??
bende bugün loreal majirel 7.1 küllü kumral, igora 0.22 ve 20 lik oksidanı bir güzel karıştırıp saçımı boyadım.
sonuç hüsran.gene turunculuklar var arada ayrıca çok koyu oldu.neyi yanlış yaptım gene anlamadım.
bayram üstü gene moralim bozuldu.
canım ben 1 sene önce oryalle açtırıp boyatmıştım. bundan 1 hafta öncesine kadar diplerden bakır+hardal tonlarında başlayıp uçlarına doğru sapsarı olan saçlarım vardı. geçen hafta nevacolor'un koyu kumral küllü kahve+kumral küllü kahvesini karıştırıp boyadım. artık diplerden küllü kahve uçlara doğru gri olan saçlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?