• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu küllü kumral renge nasıl boyayabilirim?

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
arkadaşlar avatarımdaki fotodaki koyu küllü kumral renge boyamak istiyorum hangi boyaları kullanmalıyım.birde alix aviven koyu küllü kumral boyasını gördüm fakat henüz almadım onun içine 0.22 akos mavi boya katmam gerekir mi?şuan saçımda küllü kahve var.0.22 mavi boya katmasam küllü kahveden dolayı kızıllık olr mu?

bence avatarındaki saçta küllülük yok.. o renk daha çok kızıllık içeren koyu kumral
lorealle boyamanı tavsiye ederim..

ben koleston küllü kumral köpük boyayla boyadım saçlarımı..önce koyu bir renk oldu hiç kızıllık olmadı şu anda biraz açılma oldu alttaki saç rengim bakır olduğundan biraz yansıma var ama ben memnun kaldım.ama sanki tüp boyalar daha bir kalıcı gibi geliyor bana..bir dahaki sefere küllü tonlardan devam edeceğim doğal koyu tonlardan seçeceğim..

saçımı daha önce küllü kumrala boyamıştım yıkadıkça saç rengim açıldı turuncu gibi oldu en sevmediğim şey saçtaki turunculuk..

dün iki renk boya aldım küllü kumral ve koyu kumral... koyu kumralın yarısını küllü kumral ile karıştırdım şu an saçım koyu küllü kumral tam istediğim gibi turunculuklarda kapandı...

ben koleston küllü kumral köpük boyayla boyadım saçlarımı..önce koyu bir renk oldu hiç kızıllık olmadı şu anda biraz açılma oldu alttaki saç rengim bakır olduğundan biraz yansıma var ama ben memnun kaldım.ama sanki tüp boyalar daha bir kalıcı gibi geliyor bana..bir dahaki sefere küllü tonlardan devam edeceğim doğal koyu tonlardan seçeceğim..

tşkler canım bende tüp boya alırım.saçları yıkadıkça açılma oluyor.evet senin saçının alt rengi bakır olduğundan yansıma olmuştur.birde kızıllık veya turuncu gibi yansımalar için 0.22 mavi boya varmış boyana katabilirsin.yinede bir araştır ben deneyeceğim bakalım nasıl olacak

saçımı daha önce küllü kumrala boyamıştım yıkadıkça saç rengim açıldı turuncu gibi oldu en sevmediğim şey saçtaki turunculuk..

dün iki renk boya aldım küllü kumral ve koyu kumral... koyu kumralın yarısını küllü kumral ile karıştırdım şu an saçım koyu küllü kumral tam istediğim gibi turunculuklarda kapandı...

[B]tşkler çok güzel sen istediğn rengi yakalamışsın:34:turunculuk yada kızıllık içinde 0.22 mavi boya varmış biraz da bu boyadan katınca bu tür yansımalar olmuyormuş.ben boyama katacağım bakalım inş yansıma falan olmaz.inş bende senin gibi rengi tuturabilirim.[/B]

Back