Aslında öyle ama o paraya kuaförede gidilirBendeböyle bakmıştım bi saniyelik Hiç boyaya o kadar para vermemiştim şimdiye kadar ama market boyalarından daha kaliteli olduğuna eminim
Aslında öyle ama o paraya kuaförede gidilirben önümüzdeki hafta kuaföre gidip keratin bakımı yaptırıcam ama söylediği marka çok kafamı karıştırdı konu açtım bunla ilgili ama kimsede yardım etmedi karambole gidicem bakalım
Bende ilk yaptırıcam bakalım nolacak Allah yüzüme gülsede saçımı daha da bozmasaHiç yaptırmadım canım bilgim yok
Ay kolestonu hiç sevmiyorum vallahi kullanmadım ama gördüm simsiyah gerçi loreal köpük boyasını kullanmıştım 4 numara inanır mısın o da siyahtı ama kapkara değildi Allahtan ton oturuyor. Kolestonda çok fena o renk ya amannnkızlar markaya inanın çok fark var koleston felaket ınsanları kandırıyo serefsızler cıkolata kahve dıye sıyah ton verıyor 4 numara ya kadar sıyah tonları ama koleston cıkolata kahve dıyor sonra bı bakıyosunuz sacınız sıyah olmuus o yuzden sız prof.boyalardan sasmayın
Bende artık hiçbir yağ maske işe yaramıyor aşırı derecede yıpranmış yanmışbende bakım yapıyoorum hemde hergun saclarım yıprandı malesef
Ahh ahhh... Çok dertliyim canım valla şu saç mevzusundasaçın cinsine baglı o benım saclarım ınce tellı oldugu halde kolay kolay yanmadı. cunku sureklı maske yapıyorum senın dedıgın gıbı maleseff :/
Yok kuaföre asla gitmem ben boya için . 2009da 1 kere gittim canım güzel yapmıştı kadın 5-6 ay sonra gene gittim aynı renge boyatmaya kardeşi boyadı bu defa mahvetti saçlarımı bide utanmadan aynı renk açılır o yıkandıkça diyor. Boyarken daha kıza sormuştum bak bu kızıl duruyor önceki başkaydı diye meğersem hasetliğinden yaparmış bi kaç hareketini daha çünkü sonradan.. Yüzüm bi türlü gülmedi kuaför konusundabenım hep omuzlarımdadır saclarım cınsı bıraz uyuz pek uzamazz bıde serefisz kuafor gecen orielle actı ustune boyadı yıprattı sacımıı ustune bıde 200 lıra ıstedıı sen bu saca para mı ıstoyosun dedım iyi hadii benden olsun dedı gerizekalı dun kendım boyadım sacımmı bıdaha kımsecıklere emanet etmeemmm istediğim rengı tutturanı bulamadım henuz artık kendı sacımı kendım boyamaya karar verdım. arkadasımda kendı boyuyr o da benım gıbı kuafor ıstegı tonu yakalayamadıgını soyleyıp kendı yapıyorr sacınıı bide o çok açık sarıya boyuyor düşün onun daha riskli açık renk sacı oldugu ıcınn