Cilayı denedim ben ama sanırım ilk defa boya konusunda beceriksiz çıktımSu ekleyince saç daha iyi parlıyormus ve kızıllıgıı tamamıyle alıyormus banada kuafor demıstı bende yakın zamnda kullu koyu kumrala boyuycam bakalm nasıl olucak :)
Sanırım 3.yü ben de matrixle deneyeceğimProfesyonel boyaları tavsiye ederim benım ki.. MATRİX
Aaaa!!! O kadar pahalı mı yanormalde 30 liradan asa bulamazsın ben indirimden faydalandıım :)
Ayyy hemen bakınıcam ben de :) inşallah bu kez tutar. artık illallah dedim olmadı şarap kızılına boyayacağım o da rahat etsin ben deevet malesef ama deger saçın için. ben indirimden aldım iki kutu 28 e denk geldi canım
1 haftada akmasa yapıcam ama şeytana uymuyorum gerçekten harika bi renkaslında bende sıkılmıycagımı bilsem saçımı şarap kızılına boyarım çok seksi bi renkk
Bende geçen igoranın koyu kumralını aldım 3 kutu anca yeter diye 43 tuttu 40 tl ye aldım kendi indirim yaptı çok alan olmuyormuş profesyonel boya sanırım ondan
1 haftada akmasa yapıcam ama şeytana uymuyorum gerçekten harika bi renk
Ayy aman Allah'ımmben neva colorı 2.95 tl.ye alıyorum gidiim de köşede bi ağlayayım :)