Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kızılından küllü sarıya nasıl geçerim :(

gretchik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
40
0
36
İzmir
bir bilen varsa yardım etsin nolur... uzun zamandır doğal kızıl olan saçlarımı (turuncudan ziyade koyu sarıya çalan bir kızıl) küllü sarıya boyamak istiyordum,ama bir akşam ne olduysa oldu gelenler geldi ben de gittim palette nin nar kızılından 2 kutu alıp saçlarımı bordo pembe arası bir renk yaptım :)saç rengim açık olduğu için renk bildiğin koyu pembe açık bordo gibi bişey oluverdi..alnımın hemen üstünde çıkan iyice açık renk saçlarım da şeker pembesi oldu :)
bin pişmanım kızlar. ben bu tuhaf görüntüden nasıl kurtulacağım. kuaföre gitmeyi de hiç istemiyorum. bu nar kızılından küllü sarıya ya da küllü açık kumrala nasıl geçerim biri bir yol göstersin lütfen.

Koleston veya Palette nin açıcılarıyla açıp ustune küllü renklerle devam edersen istediğin renk olur ama kuaforu şiddetle oneririm evde çok zor oluyor bu işlemler artı riskide var

Koleston veya Palette nin açıcılarıyla açıp ustune küllü renklerle devam edersen istediğin renk olur ama kuaforu şiddetle oneririm evde çok zor oluyor bu işlemler artı riskide var
sağol canım ama kuaförlerle ilgili kötü deneyimlerim olduğu için hiç gidesim gelmiyor..
igora royal özel açıcı sandre 12.1 ve yine aynı markanın 7.00 doğal kumralını karıştırıp kullansam faydası olur mu acaba. ya da önce 12.1 le açıp sonra küllü açık kumrala mı boyasam.
marka, renk, ton önerisi olan varsa çok sevinirim..zira son seçimimden sonra kendime bu konularda hiç güvenmiyorum :2:

Son düzenleme:
biri yardım etsin lütfennnnnnn.........
nar kızılı saçlarımı nasıl küllü sarı yaparım.. nasıl nasıl nasıl

palette açıcıyı al saçının diplerine sürmeden 4-5 cm diplerden bırak geri kalan kısmına açıcıyı sür yarımsaat beklet sonra diplerine sür 45 dkka sonra saçını tamamen yıka...saçların bildigin portakal gibi olacak kızıl olduğu için hiç korkma üzerine 7.1 küllü kumral boya turunculugu alacaktır 15 gun sonra 8.1 e boyarsın ben boyle yaptım ve kızıldan kurtuldum

palettenin açıcısını tavsiye ederim. saçın koyuluğuna göre iki kere açman gerekebilir sonra rahat rahat boyarsın istediğin renge.

sağolun kızlar, deneyeceğim bu formülü, bir daha da bu tonlarda kızıla tövbe...
10 yaş yaşlandım sanki aynada kendimi tanıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…