• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kızıldan nasıl kurtulabilirim???

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
Kızlar saçlarım şuan voila koyu kızıl, resimdekinin aynısı zaten.

$voila koyu kizil.jpg

Boyayalı 2-3 hafta oluyor ama ben koyuya alışamadığım için sıkıldım. Daha turuncu tonlarında bi renk istiyorum. Şu renge ulaşmak için ne yapmam gerekli? Büyük ihtimal kuaförde boyatacağım, biraz daha bekleyip kızılın iyice akması mı gerekiyor, açtırma işlemi vs. uygulanır mı, saçım yanar mı, bunları merak ediyorum.

$Deborah-Ann-Woll-004.jpg $palmlix.com-deborah-ann-woll-804811-deborah-ann-woll.jpg

Son düzenleme:
Boya silici kullanıp saçınızdaki boyayı akıtabilir, sonra üzerini karamel tonlarıyla boyayabilirsiniz bence

Boya silici kullanıp saçınızdaki boyayı akıtabilir, sonra üzerini karamel tonlarıyla boyayabilirsiniz bence

bu boya silici dediğiniz nasıl bişey? saça zararı var mı acaba? saçlarım 5 senedir sarıydı üzerine kızıl boyamıştım. kızıl akınca koyu kızılla boyadım. şimdi aktıkça kahverengileşiyor sanki. ooffff offff!!!

bu boya silici dediğiniz nasıl bişey? saça zararı var mı acaba? saçlarım 5 senedir sarıydı üzerine kızıl boyamıştım. kızıl akınca koyu kızılla boyadım. şimdi aktıkça kahverengileşiyor sanki. ooffff offff!!!

Ben kullanmadım ama kullananlar saça zarar vermediklerini yazmışlardı. Loreal Matrix boya siliciydi sanırım ismi. Bende sarıdan kahveye döndüm ama sarı saçlarımı çok özledim.:14:

Ben kullanmadım ama kullananlar saça zarar vermediklerini yazmışlardı. Loreal Matrix boya siliciydi sanırım ismi. Bende sarıdan kahveye döndüm ama sarı saçlarımı çok özledim.:14:

Sarı tam bir bağımlılık yapıyor, ama aşırı yıprattıgı için döndüm ben. Şimdi pişmanım :(

Back