Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kızıldan Karamel'e Nasıl Geçerim Yardıımmmm :)

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
Kızlar uzuuuun zamandır saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama kızıldan dönmek istediğim icin beni korkutuyor yıpranır mı ki diye :44:
saçlarımda kınanın üzerine koyu kızıl boya var
bu renk gibi benim saçlarım da, ışıkta bu şekilde koyu bir kızıllığı var.
$simdi.jpg
tabii uzun zamandır saçlarımı boyamadığım için de dipten gelen 10 cm kadar kendi koyu kumral saç rengim var.
Pekiiiiiiii dönmek istediğim renk hangisi, işte tam da şu resimlerdeki gibi bir renk istiyorum:
Eki Görüntüle 245867 $istek2.jpg

Hadi bi el atıverin canlarım yaa:KK16::KK16:

Son düzenleme:
saçlarında kına varmış onun üstünde de boya saçlarının açılması lazım ama çok yıpranır bence başka türlü bu renk asla tutmaz

onlar hakkında bir bilgim yok denemediğim için bir şey söylemek istemiyorum ama sonuçta açıcı yani sadece çok az normal açıcılardan farklılık gösterebilir diye düşünüyorum zaten bu rengi evde kendin yapamazsın çok iyi bir kuaföre danışmanı öneriyorum saçında kına olduğunu ve sonradan boya yaptığınıda söylemelisin

saçlarındaki kına üzeri boya var demişsin boya kısmı ayrı kendi doğal saçların ayrı açılıcak bakır tonlarına geldiğinde ise bu renk boyiyabilirsin ama bu renk çok çabuk akıyo ara renkler(bakır tonları-kızıl gibi)
bi ara karamel di ordan biliyorum 2 haftada bir boyamak gerekiyor belki cila da atılabilir tabi :)

benimde saçlarım kızıldı ve altında onlarca farklı renk ama karamel yaptım ve gayet memnunum kuaför yapmaz yapsada açıcı kullanır çok fena yıpratıyor ben hani şu yeni çıkan syoss altın karamel var onu denedim çok memnunum umarım işine yarar :KK66:

sen hiç açmadan mı direk syoss'a boyadın saçını, o şekilde tutabileceğini hiç zannetmiyorum doğrusu.. :44:

saçlarındaki kına üzeri boya var demişsin boya kısmı ayrı kendi doğal saçların ayrı açılıcak bakır tonlarına geldiğinde ise bu renk boyiyabilirsin ama bu renk çok çabuk akıyo ara renkler(bakır tonları-kızıl gibi)
bi ara karamel di ordan biliyorum 2 haftada bir boyamak gerekiyor belki cila da atılabilir tabi :)

teşekkürler canım, sanırım baya bişey yapmam gerekiyor saçlarım buna dayanır mı endişeliyim....ama bu rengi de cok istiyorum :97: bakalım cesaretim gelecek miii :97:

Kızlar uzuuuun zamandır saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama kızıldan dönmek istediğim icin beni korkutuyor yıpranır mı ki diye :44:
saçlarımda kınanın üzerine koyu kızıl boya var
bu renk gibi benim saçlarım da, ışıkta bu şekilde koyu bir kızıllığı var.
Eki Görüntüle 245866
tabii uzun zamandır saçlarımı boyamadığım için de dipten gelen 10 cm kadar kendi koyu kumral saç rengim var.
Pekiiiiiiii dönmek istediğim renk hangisi, işte tam da şu resimlerdeki gibi bir renk istiyorum:
Eki Görüntüle 245867 Eki Görüntüle 245868

Hadi bi el atıverin canlarım yaa:KK16::KK16:

ben de 7,8 yıldır koyu kızıl kullanıyorum ve tam da bu resimlere dönmek istiyorum. başka fikri olan var mı

Merhaba,
Benim saçlarımda kızıl.Buradan okumuştum saçlarımı hep kepekli şampuanla yıkadım.Kuaförüme sordum bitkisel bir açıcıyla açacak saçlarımı üzerine kahve karamel tonlarında boya yapacak.Yarın yaptıracağım inşallah.Sonucu size yazarım.Ancak deneyimli bir kuaföre gitmenizi öneririm.

X