Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kızıldan -> Açık Kumrala ?

pixel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
31
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar
Saçlarım 2 yıldır koyu kızıl, kömür kızılı gibi bir renk.. Buğday tenliyim ve herkes çok yakıştığını söylüyor ancak kimisi de kızılın olduğumdan yaşlı gösterdiğini söylüyor (bu arada yaşım 21), e ben de birazcık değişiklik istiyorum :97:
Kısa süre önce upuzun saçlarımı resimdeki kadar kısa kestirdim pişman değilim çünkü aşırı derecede dökülme problemim vardı :)
Şimdi de böyle açık kumral bir renk istiyorum, sizce geçiş süreci uzun sürer mi? Hangi marka ve numara boya kullanmalıyım? Bir de benim genetik olarak diplerde beyazım çok çıkıyo malesef bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim :85:
Şimdiden teşekkürler

Buğday tene kumralın güzel bir tonunu tutturursan çok yakışır...
Ama kızıldan kumrala geçmen evde yapabilceğin birşey değil saçını mahvedersin...
İki seçeneğin var
Ya kuaförde boyayı kusturmalısın tabi senin doğal rengine de bağlı
orta renklerde ise kumral alıp kendin boyamaya devam edersin...
yada açtırıp boyarsın açtırcaksanda sarıya kadar açtır
altan tuhaf renkler fışkırmasın:)

canım benim saçlarımda koyu kızıldı...sonra ben sarıya heves ettim..gittim 2 kutu palette yoğun açıcı aldım ve boyadım...saçlarım turuncu oldu...üstünede de açık kumral boyadım..ancak kahverengiye döndü..daha sonra 15 günde bir aynı renge boyadım ve 1-2 ayda bu resimdekinden daha açık rengi elde ettim...bu arada benim saçlarım baya kaliteli olduğundan sadece uçları biraz kuruluk yaptı okadar...fazla yıpranmadı yani..

canım bu işlemi ben yaptırıyorum şu anda . saçlarım bakır kızıldı ama koyu bir tondu. kuaföre gittim boyayı kusturdular neyle yapıldı bilmiyorum ama oryel değilmiş. sonra saçlarım turuncu sarı gibi bi renk oldu üstüne açık kahve hatta kumral gibi bi renk boyandı organik boyayla ve şu an saçım dinleniyor 20 gün beklememi istedi kuaförüm. sonra tekrar düz renk boyanıp krepe balyaj yapılcak üstüne. yıpranma çok yok ama maliyeti yüksek oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…