• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kizil uzerine ne renk yapabilirim?

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Ya kizlar saclarimi boyamaya karar vermistim esiminde gazina gelerek visne kizili ile boyadim ama vaadettigi renkle alakasi bile yok:50: tabi tam kutu uzerindeki rengi beklemedim cunku taban rengimde onceden kalan siyahliklarla karisik baya koyu bir kahverengiydi ama cok koyu garip bi renk oldu esim begensede ben hiic begenmedim:27:simdi ben bu rengin üzerine direkt herhangi bir boya yapabilirmiyim,önerebileceginiz guzel cok koyu olmayan kahve tonlari varmidir yada once sacin acilmasimi gerekli?Kahretsin ya kendi kendime sacimi mahfettim:43:bilgisi olan yardim etsin lütfeen

canım üzülme hiçbirşey için geç degil :38:sen canlı parlak güzel bir kızılmı istemiştin ? şuan ne renk ve ne renk istiyorsun şuandada önce ona karar verelim ?

canım üzülme hiçbirşey için geç degil :38:sen canlı parlak güzel bir kızılmı istemiştin ? şuan ne renk ve ne renk istiyorsun şuandada önce ona karar verelim ?

canim oncelikle ilgilendigin icin coook tesekkür ederim:3:ben guzel acik bi kizil hatta kirmizi istemistim aldigim renkte kutu uzerinde kipkirmiziydi taban rengin koyu oldugu icin o kadar acik olmiycani biliyodum ama bu kadar koyu olacaginida tahmin etmemistim acikcasi:27:güneste kizil yansimali nerdeyse bordoya yakin bi renk oldu:53:bide cok pis bi renk aslinda kafama surdugum an pisman oldum diyebilirim sacim haric her yer kipkirmizi oldu bide temizlikle ugrastim:52:hos bi kahve tonu yapmak istiyorum simdi ama tam olarak ne istiyorum bunun uzerine tutarmi onuda bilmiyorum:44:yine kizil yansimali bir kahve olabilir mesela :21:cikolata kahve dusundum ama oda cok koyu tutuyo sanki yada bakir kahve tonlari bisey olabilir yada dogal kahve renkleri olabilir:8:hersey olabilir yani bu renk haric herseye raziyim ve yardimlarinizi bekliyorum

Ya kizlar bisey deyin bugun acici alip saclarimi acmayi dusunuyorum ama saclarimi yipratmaktan korkuyorum yokmu bi fikri olan:43:

Canım açıcı ile işlem yaptırma derim, benim güzelim saçlarımı zamanında berbat ettim hala ceremesini çekiyorum.

Ya kuaförde degildi evde kendim yapmayi dusunuyorum hazir paket acicilar varya palettenin falan yinede cok yipranirmi ki:44:

dudi sen hayatının yanlısını yapmısın desem yerıdır bende seneler once kızıla boyadım sonra usdune sıyah boyadım halaa cıkıyo aralardan kızıl kac kere usdune sıyah boyadım ben dıyım 5 sende 6 kere boyadım sıyahla kızıl en lanet sac renklerı acdırmak ısdesen bır turlu acılmıyo sımdıkı sacım sıyah sarıya boyatmak ısdıyorum sıkıldım sıyahdan senelerce yaz qelıyo deqısıklık ıcın sarı dusunuyorum kuaforume qıttım 200 tl ısdedı ısdedıqım tonu yapması ıcın bıraz pahalı ama olsun denıcem :31: bence sende kuafore qıt ve acık kahve cıkolata tonları boyat kızıl sac renqı ınsanı yasından olqun qosderıyo akıncada soqan kabuqu renqını alıyo ıqrenc bısey olup cıkıyo keske hıc boyamasaydın dıcem ama olan olmus artık paraya kıy ve kafore qıt evde daha cok rezıl edersın sacını dıye dusunuyorum :16:

Son düzenleme:
Ya kuaförde degildi evde kendim yapmayi dusunuyorum hazir paket acicilar varya palettenin falan yinede cok yipranirmi ki:44:

açıcıyı evde kkardeşime yaptım tüm hassaslığıma rağmen saçının yarısı açık yarısı koyu kaldı.ala bula bir şey oldu.. uzun süre bundan kurtulamadı kuaföre gitsen bu durumdan sonra daha da yanar.. bence kuaförde yaptır

dudi sen hayatının yanlısını yapmısın desem yerıdır bende seneler once kızıla boyadım sonra usdune sıyah boyadım halaa cıkıyo aralardan kızıl kac kere usdune sıyah boyadım ben dıyım 5 sende 6 kere boyadım sıyahla kızıl en lanet sac renklerı acdırmak ısdesen bır turlu acılmıyo sımdıkı sacım sıyah sarıya boyatmak ısdıyorum sıkıldım sıyahdan senelerce yaz qelıyo deqısıklık ıcın sarı dusunuyorum kuaforume qıttım 200 tl ısdedı ısdedıqım tonu yapması ıcın bıraz pahalı ama olsun denıcem :31: bence sende kuafore qıt ve acık kahve cıkolata tonları boyat kızıl sac renqı ınsanı yasından olqun qosderıyo akıncada soqan kabuqu renqını alıyo ıqrenc bısey olup cıkıyo keske hıc boyamasaydın dıcem ama olan olmus artık paraya kıy ve kafore qıt evde daha cok rezıl edersın sacını dıye dusunuyorum :16:

açıcıyı evde kkardeşime yaptım tüm hassaslığıma rağmen saçının yarısı açık yarısı koyu kaldı.ala bula bir şey oldu.. uzun süre bundan kurtulamadı kuaföre gitsen bu durumdan sonra daha da yanar.. bence kuaförde yaptır

Kizlar cevaplar icin tesekkürler kuaföre gitmeyi isterdim ama almanyadayim ve inanirmisiniz burda dogru duzgun bi kuaför yok hatta bi tanesi akrabamiz bi ara saclarim siyahti 5-6 ay sonra akinca gittim bi boya yapti ki sormayin:50:zaten o yuzden kendi basima boyaya kalkistim ya sacim rengarenk oldu yari siyah yari kahve ustundede karamel gölgeler:27:simdide kizil:52:Ben diy<orum ki aciyiyla evde acip hemen cikolata kahveye boyasam olmazmi ki yada herhangi cok acik olmayan bir kahve tonu?

dudişim almanyadakı kuaförler daha ıyı deqılmı :31: nede olsa ecnebı memleketı herseyın ıyısı orda :9::9::9:

Hayir canim malesef ki degiller:50:bi kere acik tenli acik sacli olduklari icin zaten türklerin kasini almakta sacini boyamakta oldukca zorlaniyolar:51:Düsünsene benim gibi saca mevcut bi insan gidip sari röfle yada karemel falan istiyo eee kadin o gune kadar hem kumral sari sac boyamis haliyle pek tecrubesi yok bide sanki türkler gibi pek marifetli degiller gibime geliyo ne kesim ne boya,kasi hiiic soylemiyorum bile zaten bunlarda kas yok nasil alsin ki:52:ucretide cabasi hem istedigin gibi olmuyo hemde cooook pahali simdi ben bu kafayla gitsem 150-200 oderim kesin sonuc istemedigim bi sac rengi yine:50:

üzgünüm ama istediğin renk olmaz canım daha beter yaparsın,
evde yapacaksan tek çare siyaha boyaman.
koyu renk istemiyorsan,biraz bekle saçındaki renk aksın(her banyoda 3-4 defa şampuanla)
sonra iyi bir kuaföre git açıcıyla açsınlar.

Bu arada tr ye geldigimde yaparim diye düsündüm ama bi kac ay var ve ben bu kafayla gezemem:50:

ozaman cnm once acıcıyla ac dıkkatlı bır sekılde daha sonrada kahve tonlarına boya ıns ısdedıqın qıbı olur :( sana kım dedı kızıla boya dıye :9::9:

ozaman cnm once acıcıyla ac dıkkatlı bır sekılde daha sonrada kahve tonlarına boya ıns ısdedıqın qıbı olur :( sana kım dedı kızıla boya dıye :9::9:

Esim dedi bende fantazi yapcam ya hemen boyadim:43:aslinda arkadaslarimfalan begendi beyaz tenliyim ayiptir söylemesi gözlerim yesile yakin ela herkez yakistirdi ama ben begenmedim:50:cok koyu oldu siyak kizil bisey yani:27:simdi acip cikolata kahve yapsam kopkoyu olmaz dimi yine?Yazda geliyo kapkara kafayla gezmek istemiyorum.

canlı bir kıızl istiyorsan ve doğal saç rengin koyuysa palette - şarap kızılını tavsiye ederim benim doğal saçım siyahtı hiç bi kızıl tonu istediğim gibi tutmuyordu bunu kullandım ilk boyamada çok güzel tutmuştu ve diğer boyalar gibide hemen akmıyor canlılığı uzun süre gidiyo

kızlar akos markasını şiddetle tavsiye ederim yaşadığım şehirde her yerde bulunmuyo ama stok yapıyorum bulduğumda , çünkü saçım nasıl olursa olsun o kadar başarılı sonuçlar elde ediyorum ki,her seferinde kuaföre boya için verdiğim paralara yanıyorum

canım acele etme, birden bire de kırmızı yapma saçlarını. belki beğenmeyeceksin, o zaman çok daha kötü bir hal almış olacak saçların. yavaş yavaş istediğin tonlarda ama saçı açan boyalardan dene. birden bire çok açarsan olmaz belki ama aynı boyayla sürekli boyarsan ve o boya da açan boyalardansa bence daha sağlıklı bir sonuç elde edersin. bazı markaların koyu renk saçlara özel boyaları var, onları dene. siyah bile bir süre sonra akan bir renk, gitmiyor diye bir şey yok.

şu an tam olarak nasıl bir şey istiyorsun? kırmızı istiyorsan o saçı 3-4 ton açan kızıllardan al boya, 2 haftada bir. kahve istiyorsan yine aynı şeyi dene, mesela 8 tonlarında veya 7 tonlarında kumrallarla bile açabilirsin saçını. sadece biraz zaman ver, hem saçındaki boya da akar hem de daha oturaklı bir renk elde edersin.

almanya'da kuaförler nasıl bilmiyorum ama boya çeşitliliği burdan daha fazla onu biliyorum. loreal, revlon, palette vs bunların çok güzel renkleri var her ihtiyaca göre.

açıcıyı da saçına vurduğunda her yer açılmayacak onu da unutma. koyu yerler azıcık açılırken daha açık yerler belki iyice turuncu olacak sonra onun üzerine de boya yaptığında renk bütünlüğü yine olmayacak.

Back