• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kızıl saçı açmak

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
kızlar saçlarım koyu kızıl ama akmasından bıktım bi ay oldu boyatalı en kısa yol ne yapabilirim siyah dışında karamele dönermi ????

Benim de saçım biraç yıl koyu kızıldı, lanet bir renktir, hiçbir şekilde açılmaz, illa kuaförde yıpratarak açabilirsin, yada evde selective oxy reload boya silici ile kurtulabilirsin bu renkten, başka türlü olmuyo, tecrübeyle sabit.
Karamel istiyorsan, selective boya silici 36 TL, onunla koyu kızıl boya tamamen akacaktır, sonra üstüne küllü kumral dore ve karamel rengi karıştırıp uygularsan kızıllık olmayan bir renk elde edersin, küllü boyadan dolayı.

nette dolaşırken bi forumda şöyle bi yazı buldum kızlar..sizde ilgilenirsiniz belki...

kızıldan sarıya, sarıdan sıyaha sıyahtan turuncuya donebilen bi insan olarak kızıldan kurtulmak istiyorsan kahveye boya saçını 15 gün sonra küllü olan bir renge boya küllü kızılı kırıyor çünkü. ondan sonra boyanın içine atıcağın bir kaşık oryelle saçını turuncudan sarı tonlarına kadar çok rahat getirebilirsin. yada kahve tonlarında devam edersin uygulamalı olarak arkadaşımla defalarca yaptığımız bişey bizim :)

Yazıdaki kadar kolay değil bence, kızıl olan hem de koyu olan saçın kızıllık olmadan gökkuşağı gibi dalgalı renk olmadan açılması boyanması zordur, o yüzden komple silici kullanmak lazım, en az yıpratan silici selective, üstüne küllü bir boya ve karamel karışımı.

Back