Siyah saçımı patlıcan moruna boyamıştım,boyamadan önce beyaz sabunla akıttım saçlarımı,sonuc:
Eki Görüntüle 209330
Tam olarak istediğin renk değil ama akınca senin eklediğin resimdeki tona daha da yaklaşmıştı renk,gördüğün gibi aralarda koyu renkler kalıo,tam rengi tutturman için kuaföre danışmanı öneririm,saçını kendin bi kere boyamışsın anladığım kadarıyla o yüzden kendin yapma
mart ayında koyu kızıl olan saçlarımı önceden siyah boyadığım için bazı koyuluklar olduğundan açtırmıştım yine koyu kızıl istiyordum sadece o an ki rengimden 1 ton daha açık istemiştim saçlarımı sarıya kadar açıp üstüne kıpkırmızı bir renk boyamışlardı ben de ertesi günü 5.0 numara kestaneye boyatmıştım şu zamana kadar saçlarımı hiç boyamadım ama saçlarım hala kestane en fazla 1 2 ton açılmıştır ben ise koyu kızıl istiyorum saçlarımı artık açtıramam dayanmazlar üstüne çok açık bir kırmızı boyasam ne olur??
böyle bir şey istiyorum;
http://www.babeskin.net/im1024/susan_coffey/susan-coffey-1024x768-29.jpg
saçlarımda bu renk gibi;
http://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/miley_cyrus_darkhair.jpg
Tonu çok tatlıymış. Hangi markanın patlıcan moruyla boyadın acaba?
Benim saçlarımda mavi siyah boya vardı. Üzerinden 7-8 ay geçti, öyle kızıla boyadım. Ona rağmen uçları baya koyu kaldı. Ben de senin istediğin renk gibi bir kızıl tonu istiyordum da, pek yaklaşmadı. Gerçi senin saçının rengi açıkmış. Biraz daha bekle derim ben. O zaman daha iyi tutar belki.
Siyah saçımı patlıcan moruna boyamıştım,boyamadan önce beyaz sabunla akıttım saçlarımı,sonuc:
Eki Görüntüle 209330
Tam olarak istediğin renk değil ama akınca senin eklediğin resimdeki tona daha da yaklaşmıştı renk,gördüğün gibi aralarda koyu renkler kalıo,tam rengi tutturman için kuaföre danışmanı öneririm,saçını kendin bi kere boyamışsın anladığım kadarıyla o yüzden kendin yapma
Palette 4-99.
Resmini de ekledim boyanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?