• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kızıl saç yardım???

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
mart ayında koyu kızıl olan saçlarımı önceden siyah boyadığım için bazı koyuluklar olduğundan açtırmıştım yine koyu kızıl istiyordum sadece o an ki rengimden 1 ton daha açık istemiştim saçlarımı sarıya kadar açıp üstüne kıpkırmızı bir renk boyamışlardı ben de ertesi günü 5.0 numara kestaneye boyatmıştım şu zamana kadar saçlarımı hiç boyamadım ama saçlarım hala kestane en fazla 1 2 ton açılmıştır ben ise koyu kızıl istiyorum saçlarımı artık açtıramam dayanmazlar üstüne çok açık bir kırmızı boyasam ne olur??

böyle bir şey istiyorum;

http://www.babeskin.net/im1024/susan_coffey/susan-coffey-1024x768-29.jpg

saçlarımda bu renk gibi;

http://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/miley_cyrus_darkhair.jpg

kestanenin üzerine kızıl kesinlikle tutar. ben koyu kestane üzerine koleston aşk alevine boyamıştım ilk boyamada bile çok güzel oldu.

boyalı ama saçım o halde bile tutarmı cidden?? siz aşk alevine boyadığınızda koyu kızılmı olmuştu saçınız?

Saçının rengi koyu.
Evet kızıllık tutar ama istediğin rengi elde edemezsin.
Renk biraz da patlıcan moruna kaçıyor gibi.
Kendin yapabileceğini sanmıyorum bi kuaföre danış bence.

Siyah saçımı patlıcan moruna boyamıştım,boyamadan önce beyaz sabunla akıttım saçlarımı,sonuc:

$adsız.jpg

Tam olarak istediğin renk değil ama akınca senin eklediğin resimdeki tona daha da yaklaşmıştı renk,gördüğün gibi aralarda koyu renkler kalıo,tam rengi tutturman için kuaföre danışmanı öneririm,saçını kendin bi kere boyamışsın anladığım kadarıyla o yüzden kendin yapma

Siyah saçımı patlıcan moruna boyamıştım,boyamadan önce beyaz sabunla akıttım saçlarımı,sonuc:

Eki Görüntüle 209330

Tam olarak istediğin renk değil ama akınca senin eklediğin resimdeki tona daha da yaklaşmıştı renk,gördüğün gibi aralarda koyu renkler kalıo,tam rengi tutturman için kuaföre danışmanı öneririm,saçını kendin bi kere boyamışsın anladığım kadarıyla o yüzden kendin yapma

Tonu çok tatlıymış. Hangi markanın patlıcan moruyla boyadın acaba?

mart ayında koyu kızıl olan saçlarımı önceden siyah boyadığım için bazı koyuluklar olduğundan açtırmıştım yine koyu kızıl istiyordum sadece o an ki rengimden 1 ton daha açık istemiştim saçlarımı sarıya kadar açıp üstüne kıpkırmızı bir renk boyamışlardı ben de ertesi günü 5.0 numara kestaneye boyatmıştım şu zamana kadar saçlarımı hiç boyamadım ama saçlarım hala kestane en fazla 1 2 ton açılmıştır ben ise koyu kızıl istiyorum saçlarımı artık açtıramam dayanmazlar üstüne çok açık bir kırmızı boyasam ne olur??

böyle bir şey istiyorum;

http://www.babeskin.net/im1024/susan_coffey/susan-coffey-1024x768-29.jpg

saçlarımda bu renk gibi;

http://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/miley_cyrus_darkhair.jpg

Benim saçlarımda mavi siyah boya vardı. Üzerinden 7-8 ay geçti, öyle kızıla boyadım. Ona rağmen uçları baya koyu kaldı. Ben de senin istediğin renk gibi bir kızıl tonu istiyordum da, pek yaklaşmadı. Gerçi senin saçının rengi açıkmış. Biraz daha bekle derim ben. O zaman daha iyi tutar belki.

Son düzenleme:
Benim saçlarımda mavi siyah boya vardı. Üzerinden 7-8 ay geçti, öyle kızıla boyadım. Ona rağmen uçları baya koyu kaldı. Ben de senin istediğin renk gibi bir kızıl tonu istiyordum da, pek yaklaşmadı. Gerçi senin saçının rengi açıkmış. Biraz daha bekle derim ben. O zaman daha iyi tutar belki.

benim 3 ay geçti daha ama dediğim gibi saçlarım açıldığı için 1 kere bir daha açtırırsam elimde kalır cesaretimde yok kuaföre sorucam açmadan yaparlarmı diye pek zannetmiyorum tabi yinede sormak gerek olmaz derlerse eylüle kadar beklemeyi düşünüyorum deniz,güneş derken belki açılabilir...

Doğal yolla açmak istiyorsan beyaz sabunla yıka.
Kepek şampuanı da açıyormuş saçı ben kullanmadım,beyaz sabunu denedim işe yarıo.

Eki Görüntüle 209330

bu renk olsa bile yeter aslında ama diplerden kendi saçım geldiği için açık tutar falan kendim boyamaya korkuyorum aralarda açık renklerde var saçımda önceki renkten kalma bir de 4.99 a boyamışsın o da koyu bir renk beyaz sabunu deneyeceğim :)

Son düzenleme:
Benim saçım sarı,patlıcan moruna boyamadan önce diplerim yaklaşık 3-4 cm gelmişti.
Yani yukarlarda tutan renk sarının üzerine tutmuş olan renk.

anladım renk çok güzel keşke her yer eşit olabilse ama benim de yaparsam bazı yerler siyahlaşacak bu kesin açılmadan en iyisi kuaföre bi sormak :/

Back