• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestanemi ne renk bu ?

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
35
Antalya

kizlar sizce bu saç rengi nedir kestane mi koyu kestane mi koyu kahve mi :S birde siyahtan bu renge nasil donebilirim bana yol gosterebilirmisiniz? saçlarim su anda siyah ama bi kismi akti yine bu resimdekinden daha açik kahveler olustu saçlarimda rengede bayildim biliyorum çok buyuk bir degisiklik olmucak ama bu benim tam istedigim renk:Saruboceq:

koyu kumral bu yaa kahve değil bnce siyahtan acmadan dönemezsin
bnmde istedğim renklerden biri bu ama kızıllık var sacımda cokk fazla...

haklisin ama daha once siyahtan donmek için gittim fakat her yeri akmisti kuafor açarim ama her yeri farkli açilir bunun boyayincada rofleli gibi olur demisti :S tekrar boyayip akmadan açtirmaya mi gidicem ben yaa:S

bende bu renten istiyorum suanki sacim sariya yakin bir reng en kisa zamanda boyiyacagim

canim boyayinca tam olarak hangi renk oldugunu yazarmisin? ben hemen degistiremem zaten siyahtan donmek yeterince zor olucak :S

birde avatarimdaki kizin rengide çok hosuma gitti o ne renk peki ? uuuffffffffffffffff tekrar kahve tonlarina geri donmek istiyorum :S

birde avatarimdaki kizin rengide çok hosuma gitti o ne renk peki ? uuuffffffffffffffff tekrar kahve tonlarina geri donmek istiyorum :S
o fot.daki 5.0 canım
çok sagol canim peki bildigin ya da onerdigin bi marka var mi?

canım market boyalarını değilde igora ya da koleston perfect vb. profesyonel saç boyalarını kullanmanı öneririm

anladim canim çok sagol o zaman bu boyalari kullanan bi kuafor aricam saçlarim siyah kendi basima donemem galiba :S

Back