bence kuafore gidip okadar para vermeyin kendiniz kumrala boyayin balyajlari kuafor atsin cunku cogu kuafor tutturamiyor bende dun aksam daha sacimi boyadim ilk basta gozum alismadi ama buradakler ve cevremdekiler sayesnde cok sevdim saclarimi ozelden resimleri atablrm isterseniz fikir ednmis olursnz .kullandgm bya koleston kopuk boya 8.1 ama yaklasik bir yil once8.0a boyadm dunde 8.1e.istedigin gibi once 8.0ile koyu kumral olur sonrada 8.1ile kullu kumral olmus olursun :)
saçın doğal rengiyse hiç uğraşma kuaförle kendin boya canım doğal bile olsa kuaförler hemen açma işlemi yapıyor sen istediğin rengin bikaç ton açığına boyarsan tutturursun gibi geliyor bana canım
ooo saçın boyaymış canım açılmadan kestaneyi kumral tutturamazsın mağlesef canım
cnm çok senirim msj atarsan..benim saçımın 2-3 cm i kendi saçım geri kalanı koyu kestane boya şu an.yani kendi rengine boyatmıştım en son.ondan öncede kapatmaya çalıştıgım bakır-kahvelik vardı.o renk kapandı.demek istediğim boya ustune boya tutmaz falan dıyorlar.kendi rengim olsa alıp kullu kumralı boyıcam ama korkum ne cıkacağını kestiremiyorum.senin ana rengin ne acaba tatlım?ve 1 yıldır 8.0 e mi boyuyordun surekli?
benim sacim koyu kestane canim koyu kahve gibi bir boya vardi sacimda ve ustune birkez 8.0ile boyadim yaklask bir yil oyle kullandmgecenlerde kestrdm smdi dun aksam 8.1 e boyadm reamleri buraya ekliyorum cnm fikir olur senn icin belki .yani boya ustune boya tuttu benm sacmda canm iskli ortamda ve gun isgnda bu resmdeki gibi sacim suan Eki Görüntüle 571385 Eki Görüntüle 571384 Eki Görüntüle 571386
cnm saç rengine bayıldııımm:)) çok soru soruyorum kusura bakma nolur koyu kahvenin ustune 8.0 ile boyayınca çok garip bir renk olmadı mı?açık mı koyu mu oldu?
şimdi ben bu saçı 8.0 a boyarsam birden çok farklı bir renk mi olurki;/hani şey vardır ya birden bi değişiklik yaparsın herkes beğenmiş gibi yapar ama aslında kotu olmustur arkandan konusurla:)korkum bu:))
birde dipler koyu kestane çıkmıştır 1 sene geçene kadar baya bir kotu bir goruntu olmadı mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?