Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestaneden kumrala geçiş...

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
kızlar selam,doğal saç rengim koyu kestane 25 yaşındayım artık daha yumuşak tonlar ve bir değişiklik istiyorum.açık kumral tonlarını beğeniyorum uçlardada daha açık sarı veya bal köpüğü balyajda olursa bayılıyorum:)beyaz tenliyim fakat saç boyama konusunda hiçbir tecrübem yok.evde kumrala boyamaya başlasam zamanla açık kumrala boyasam renk oturdukça sonrada kuaföre gidip uçlara balyaj attırsam5 ayda falan bir nasıl olur sizce?

nolur tecrübeli arkadaslar yardımcı olsuuuuunnn:))

açık kumral saçını açmaz doğal saçım koyu kestane diyorsun. açık küllü sarı 10.1 ya da 11.1 al %9 luk oksidan ile boya. küllü olması saçındaki doreliği azaltacaktır. koyu saç turuncu olarak açılacağı için küllü kullanmakta fayda var. marketlerde satılan boyaları kullanma igora alabilirsin iyi boyadır.

tatlım teşekkür ederim cvbın için sanırım cesaret edemeyip kuaföre gideceğim..saçım koyu kestane olunca birden bire bi değişiklik istemiyorum zmnla alışsın hem benim gözüm hem insanların gözü istiyorum.belki önce koyu kumral sonra açık kumarala boyatırım 2-3 ay sonra zmnla dah açığına boyatırım ve balyajlar attırırım.korkuyorum komik duruma düşmekten çünkü:/

bence kuafore gidip okadar para vermeyin kendiniz kumrala boyayin balyajlari kuafor atsin cunku cogu kuafor tutturamiyor bende dun aksam daha sacimi boyadim ilk basta gozum alismadi ama buradakler ve cevremdekiler sayesnde cok sevdim saclarimi ozelden resimleri atablrm isterseniz fikir ednmis olursnz .kullandgm bya koleston kopuk boya 8.1 ama yaklasik bir yil once8.0a boyadm dunde 8.1e. istedigin gibi once 8.0ile koyu kumral olur sonrada 8.1ile kullu kumral olmus olursun :)

Son düzenleme:

cnm çok senirim msj atarsan..benim saçımın 2-3 cm i kendi saçım geri kalanı koyu kestane boya şu an.yani kendi rengine boyatmıştım en son.ondan öncede kapatmaya çalıştıgım bakır-kahvelik vardı.o renk kapandı.demek istediğim boya ustune boya tutmaz falan dıyorlar.kendi rengim olsa alıp kullu kumralı boyıcam ama korkum ne cıkacağını kestiremiyorum.senin ana rengin ne acaba tatlım?ve 1 yıldır 8.0 e mi boyuyordun surekli?

saçın doğal rengiyse hiç uğraşma kuaförle kendin boya canım doğal bile olsa kuaförler hemen açma işlemi yapıyor sen istediğin rengin bikaç ton açığına boyarsan tutturursun gibi geliyor bana canım

ooo saçın boyaymış canım açılmadan kestaneyi kumral tutturamazsın mağlesef canım

Son düzenleme:

hadi ya teşekkür ederim tatlım cvbın için..

benim sacim koyu kestane canim koyu kahve gibi bir boya vardi sacimda ve ustune birkez 8.0ile boyadim yaklask bir yil oyle kullandmgecenlerde kestrdm smdi dun aksam 8.1 e boyadm reamleri buraya ekliyorum cnm fikir olur senn icin belki .yani boya ustune boya tuttu benm sacmda canm iskli ortamda ve gun isgnda bu resmdeki gibi sacim suan

Son düzenleme:

cnm saç rengine bayıldııımm:)) çok soru soruyorum kusura bakma nolur koyu kahvenin ustune 8.0 ile boyayınca çok garip bir renk olmadı mı?açık mı koyu mu oldu?

şimdi ben bu saçı 8.0 a boyarsam birden çok farklı bir renk mi olurki;/hani şey vardır ya birden bi değişiklik yaparsın herkes beğenmiş gibi yapar ama aslında kotu olmustur arkandan konusurla:)korkum bu:))

birde dipler koyu kestane çıkmıştır 1 sene geçene kadar baya bir kotu bir goruntu olmadı mı:)

yok canim ne demek sor tabiki tesekkur ederim begendigin icin canim cikti diplerden koyu renk ama cok siritmadi cunkun8.0 okadar cok acmadi rengi yani cook acik bi kahve karamel gibi bisey olmustu oyle kullaniyordum ve bence cok degismez seninde canim sadece yansima oluyor boyle guneste flan .acik oldu yani koyu kahvenin ustune boyadagmda canim .8.1le boyayncada uclar daha acik dipler kumral gibi oldu canim :) kotu olcagini pek sanmiyorum korkma bence olsa olsa acik kahverengi tonlarnda olur sonra bi iki hafta sonrada 8.1le boyarsin ayni rengi elde etmis olursun benmkiyle .kuafore gtmeni su yuzden tavsye etmyrm hem cok para aliyorlar hemde iatedgn rengi asla tuttramyr cogu kuafr guvrndgn bi kuafr yoksa gtme sakin ama cesaret edemyrm kndim yapmaya kuafre gidicem dersende cook guvendgn ve oryalsiz acacak bi kuafr varsa ona git cnm :)

canim hastaydim ondan giremedim bugun gec cevap oldu biraz kusura bakma evet canim baya benziyir benim suanki sac diplerime canim kuafrdende fikir al eger icn rahat deglse ama guvendgn bi kuafrden kuafre guvenemiyorsan benim gibi deneyeblrsin :)

Son düzenleme:
Benim boyama tecrübem yok saçımı boyucam ama biraz uzamasını bekliyorum, yine de kimse cevap vermeyince yazayım dedim. Forumdan takip ettiğim kadarıyla küllü renk tutturmak için küllü boyanın yanında karışıma az miktarda mavi boya da eklemek gerekiyor. Ben öyle yapacağım, Palette 10-1 küllü açık sarıya nohut büyüklüğünde 0.22 mavi boya katıp boyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…