Arkadaşlar bikaç ay önce röflenin üstüne Lorealle koyu kestaneye boyadım 1ay sonra bidaha boyadım. Şimdi iki aydır boyamıyorum.Ama renk biraz matlaştı hoşuma gitmiyor. Ve kumral hatta gölge istiyorum mümkün mü acaba? Kuaförüme sordum açamam rengini dedi. Ama bi arkadaşım koyu kestanenin üstüne kumrala boyatıp gölge attırmış. Onun kuaförüne sorcam ama bi de sizlerin fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
canım bn koyu kestane üzerine açık karamel boyamıştım ama olmadı boya boyayı açmıo malesef,sadece parlattı bi de güneş te kızılımsı yanısmalar oluodo ama saç rengi deişmedi :1no2: bende kurtulaım o kızıllıktan die siyaha boyadım, siyah ondanda beter bi renk ama geçen gün kurtuldum. koleston açıcıyla açtım üzerine de küllü kumral attım tam istediğim rengi tutturdum zemuszemus
canım benımde saçımın uçlarıyla diğre yerlerini renkleri farkı saçımda siyah vardı diplerden 10 cm kendi saçım çıkana kadar boyamadım sonra siyah kalan terlere açıcı yaptım ama çok bekletmedim korktum yanmasından üstüne 3 seferdir çikolata kahve boyuyorum açıcı yaptığım yerler daha koyu kahve diğer yerlere göre ve açıcıdan dolayı kızıllık var aralarda ebnde bundan kurtulmak istiyorum lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyamayı düşünüyorum ama boyalı saça açıcılı boyalar etki etmiyor,boyamadan önce koyu kahve olan uçlarına palettenin blond IL1 yoğun açıcısıyla açsan diğer yerlerle eşitlenince yıkasam sonra lorealin boyasıyla boyasam olurmu ben küllü renk istiyorum kızıllık turunculuk istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
saçlarımı koyu kahveye yeni boyattım arkdslar 1 ay beyaz sabunla yıkayıp renginn açılmasını beklicem sorada açık kumral istiorum olurmu sizce ? oryel fln istemiorum çok yıpratıo die duydum ya