Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kestane

simge10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
174
5
643
Sivas
Kızlar saçımı koyu kestaneye boyatmak istiyorum ancak kokuyorum istediğim renkten daha koyu bişey elde ederim diye..Sizce hangi marka ürün kullanmalıyım..Saçımda boya var çikolata kahveye döndü baya koyuydu..dibi geldi alt tarafları açtırıp öyle boyattırıcam...

Önerileriniz bekliyorum..tavsiye edebileceğiniz marka nedir doğru rengi elde etmek için??

Neyi kullanman konusunda tavsiye veremicem ama Koleston Naturel Serisini yoğun koyu bi saç rengi istemiyorsan asla kullanma ben kakao kahvesine boyadım 4numaraydı bildigin siyah çıktı ve hiçbişekilde akma yapmıyor saça müthiş tutunuyor. ama dediğim gibi çok koyu çıkıyor bilgin olsun..

Benim normalde saç rengim açık kumraldır..Güneşte hafif sarılıklar çıkar kolestonun kahvesine boyadım simsiyah oldu saçlarım...Akar diye bekledim ama çok çok az bir açılma oldu onun dışında hiçbirşey olmadı..Şimdi bunun üzerine yine kolestondan koyu kestaneyi buldum 3/4 numaralı..ancak aynısı olur diye çekiniyorum...Başka marka da aslında hiç denemedim o yüzden sormuştum...bana ya loreal ya da koleston hep kaliteli gelmiştir..ama yinede bir fikir alayım dedim...

Bence yine aynısı çıkıcak kolestonun kalitesine bişe demiyorum zaten fakat renkleri 2 ton koyu tuyor heleki naturel serisi daha da koyu tutuyor alırken satan bayan demiştin 2 3 ton açık renk al çok koyu tuyor bu diye keşke onu dinleseydim aman neyse kurtuldum karamele döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…