• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kestane Saçlarımı Nasıl Açabilirim YardımMmMm..... (:

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
Selam arkadaşlar..

Saçlarım koyu kestane koyu kahve arası bir renk.. Hiç boyatmadım ve açmadım.

Papatya, Soğan kabuğu vs doğal yollar benim saç tonuma uygun yöntemler değil mecburen kimyasal kullanmak zorundayım..

Perhidrol veya Oryal kullanmalıyım sanırım.

Bunları kullanan arkadaşlar,
Olumlu ya da Olumsuz tüm sonuçları yazabilir mi lütfen...

Şimdiden teşekkür ederim :16:

palette yoğun açıcıyla aç. ama bekleme süresine çok dikkat et saçların yanmasın.sonra istediğin renge boyarsın zemini açtıktan sonra

Açtıkan sonra istediğim her renk tutar mı ve bu bahsettiğiniz açıcı ne kadar açıyor ?

ben kullandım açıcıyı 3-4ton açıldı saç rengim. bak canım resimlerimi koyim sana fikir olsun. biri açıcıdan önceki hali diğeride açıcıdan sonraki hali $g.jpg $131011-0056.jpg

Saçlarını hangi renge boyamak istediğine göre 1 ya da 2 kez açıcı kullanman gerekebilir
Açık bir renk istiyorsan birden fazla açman gerek saçlarını
Açıcı saçı turuncu tonlarında açar sarı falan istiyorsan 3 kere bile açman gerekebilir turunculuğun kalmaması boyayacağın sarının tam tutması açısından
Ne kadar açarsan aç saçların yıpranacaktır bunu da göz önünde bulundur

palettenin yıpratıcılığı az dediler onun için palette seçtim. canım bekletme süresine dikkat et olurmu. 45 dk fazla durmasın zaten boyanın içinden çıkan kağıdı okuduğunda öyle yazıyor. bide şuna dikkat et. sarı üzerine küllü yeşerme yapar. açtıktan sonra açık sarı olursa üstüne küllü renk boya geçme. yeşillenir

laydevil bukadar karamsar olma ya. 3 kere açmak falan. valla benimki bi seferde bukadar açıldı max 2 kere yeter yani. oda eğer arkadaşımız çok açık sarı tonları düşünüyosa 2 kere açmalı. yoksa bikere yeter

laydevil bukadar karamsar olma ya. 3 kere açmak falan. valla benimki bi seferde bukadar açıldı max 2 kere yeter yani. oda eğer arkadaşımız çok açık sarı tonları düşünüyosa 2 kere açmalı. yoksa bikere yeter

Turunculuktan tamamen kurtulması için 3 kere bile açabilir
Yanlış hatırlamıyorsam sen saçlarını koyu kestaneden açmamıştın :44:
Açtığın saç rengin zaten çok koyu değil

işte canım yukarda eklediğim resimdeki gibiydi açıcıdan önceki ve sonraki hali. arkadaşımız hangi rengi tutturmaya çalışıyo acaba

karamel ya da çikolata kahve bir ton istiyorum ne yapmalıyım o zaman ben :31:

Çikolata kahve için saçını 1 kere açarsın
Boyadığında bakırlığı fazla olan bi kahve tonu elde edersin
Daha sonraki boyamalarda oturur renk
Ya da açıcı kullanmazsın boyarken 9luk oksidanla boyarsın koyu da olsa kahve elde edersin
Daha sonraki boyamalarında istediğin rengi elde edersin aşama aşama yani

Karamel için açıcı kullanman şart diye düşünüyorum

bir kez açıp bir kez boyamak istiyorum. Bir kez açtıktan sonra ne tür bir renk olacak ve sonrasında ne renge boyayacağım.. ?

ikisini de birden alıp aynı gün yapacağım için soruyorum açıp öyle gezmek istemiyorum ve korkuyorum da açıkcası :18:

Back