• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestane saçlarımı karamel yapmak istiyorum..Ne renk önerirsiniz ?

kabusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
30
0
36
Ankara
öncelikle herkese mrblar kızlar :) benim saçlarım koyu kestane sizce karamel olması için hangi renkle boyamam lazım, evde o rengi yakalayabilr miyim ??kuaföre gitmek istemıorum daa:10:

ben de öyle düşünüyorum canm..paletteyi iyi die duymuştum ama saçlarım koyu kestane. karamel alsam koyu tutar gibime gelıo fındık kabuğu falan mı alıp boyasam karamel olur :S bilemedim

öncelikle herkese mrblar kızlar :) benim saçlarım koyu kestane sizce karamel olması için hangi renkle boyamam lazım, evde o rengi yakalayabilr miyim ??kuaföre gitmek istemıorum daa:10:

2-3 kez karamel boyarsan tutar cnm ya da ilk olarak alix 11.00 al onunla boya açılacak rengin üstünede karamel boya tam tutacaktr

ilkşahında deiği gibi önce açık bi sarıya boya zaten kesin karamelimsi olur o renkte üzerinede karamel bi renk alır boyarsın.istediğin marka boyanın sarısını al içinede yeşil yada mavi kat çok az boya.yeşil we mavi turunculuğu birazda olsa alır.alix 11 demiş ilkşah bi bak ona.

şuanki saçların boyamı kendi rengimi? eger boyaysa ne kdr napsan açılmaz açıcı surmen gerekır bence ama degılse arkdslrın dedgı gıbı açık sarılardn boyayp açablrsn

kızlar saçlarımda gölge vardı acık karamle tonlarında. ama çok yıprandı sonra koyu kestaneye boyadım 2-3 aydır böyle. sacımın doğal rengi de koyu kestane zaten

kızlar bi yardım edin lütfenn :) birazdan boya almaya cıkmayı düşünüorum da:) saçlarımın doğal rengi koyu kahveydi, karamel gölge yaptırmıştım. o gölgeleri 7 ay falan kullandıkytan sonra sacımın doğal rengi olan koyu kahveye döndüm. 4 aydır falan böyle. şimdi karamel olsun istıorumm, ne yapmalıyım????:50:

saçların boyaysa kızların dediği şekil olmaz.kızlar kendi saçın zannetmişler.açık sarı etki etmez hiçbir şekilde.boya siliciler var kuaför malzemeleri satılan yerlerde ama sakın boya silici diye oriel vermesinler dikkat et.ya boya silici kullanıp rengi akıtıcaksın ya da palette veya koleston yoğun renk açıcıyı kullan.üzerinde yazdığı şekil uyguluyorsun zaten.eğer yoğun renk açıcı kullanıcaksan saçın turuncumsu bi renk olucak.üzerine lorealin küllü kumralını boyarsan zaten karamel gibi bi renk çıkar.sonraki boyamalarda da bakıcaksın halen fazla turunculuk varsa yine küllü kumral boyarsın.ama yok tam karamel olduysa o zaman karamel boyayla devam edersin.boya silici kullanırsan zaten turunculuk olmuyor.ardından istediğin renge boyasan olur.

saçların boyaysa kızların dediği şekil olmaz.kızlar kendi saçın zannetmişler.açık sarı etki etmez hiçbir şekilde.boya siliciler var kuaför malzemeleri satılan yerlerde ama sakın boya silici diye oriel vermesinler dikkat et.ya boya silici kullanıp rengi akıtıcaksın ya da palette veya koleston yoğun renk açıcıyı kullan.üzerinde yazdığı şekil uyguluyorsun zaten.eğer yoğun renk açıcı kullanıcaksan saçın turuncumsu bi renk olucak.üzerine lorealin küllü kumralını boyarsan zaten karamel gibi bi renk çıkar.sonraki boyamalarda da bakıcaksın halen fazla turunculuk varsa yine küllü kumral boyarsın.ama yok tam karamel olduysa o zaman karamel boyayla devam edersin.boya silici kullanırsan zaten turunculuk olmuyor.ardından istediğin renge boyasan olur.

cok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için :):81:

benimde doğal saç rengim koyu kahveydi.1 ay önce palette 7.0 kumrala boyadım ama fazla bir değişiklik olmadı.şimdi palettenin bal köpüğünemi,kahve köpüğünemi yoksa açık karamelemi boyasam karar veremedim.3 rengide çok beğeniyorum ama saçımda kızıllık olmasını istemiyorum.ne önerirsiniz...

palettenin kahve köpüğü çok açık renk bir boya koyu rengin üstüne tutmuyor hiç deneme bence ben koyu tondan karameli andıran bir tona dönebilmek için koleston yoğun açıcıyla saçımı turuncu tona kadar açtım sonra üstüne kahve köpüğü boyadım tam karamel oldu şimdi ise bal köpüğüne çok az bakır karıştırdım sıcak bir kahve oldu karamel kadar turuncu değil üstelik açmadan olması zor o tonların

benimde doğal saç rengim koyu kahveydi.1 ay önce palette 7.0 kumrala boyadım ama fazla bir değişiklik olmadı.şimdi palettenin bal köpüğünemi,kahve köpüğünemi yoksa açık karamelemi boyasam karar veremedim.3 rengide çok beğeniyorum ama saçımda kızıllık olmasını istemiyorum.ne önerirsiniz...

yani bahsettiğin 3 tondan da sonuç alamazsın rengi açmadan boşuna para harcama hem saçını yıpratması da boşa olur açıcıyla açarsan olur ama

meraba ben siteye daha yeni üye oldum.sizlerden bi konuda acil yardım istiyorum..benim saçlarım açık kumraldı ve çikolta kahveye boyadım bi süre geçti sıkıldım tekrar eski haline dönüştürmek istedim 2 kere boyadım kahve köpüğü yaptım birini ama olmadı diplerim açıldı diğer bölümler hemen hemen aynı kaldı.loreal çok çok açık sarı ve renk açıcı diye bi krem boya aldım yanındada palette açık kumral ve altın karamel rengini karıştırdım.ama o lorela açıcıyı kullanınca önce dipler haricini boyadık 15 dk kala diplerini boyayalım dedi ama çok açık oldu diplerim diğer taraflarda fazla bi açılma olmadı.şuan diplerim berbat çok açık psikolojim bozuldu çok bana yardım edin napıyım diplerime koyu karamel gibi bişeymi yapsam uçlarıyla tutması için acele bilenlerden yardım istiyorum :59:

meraba ben siteye daha yeni üye oldum.sizlerden bi konuda acil yardım istiyorum..benim saçlarım açık kumraldı ve çikolta kahveye boyadım bi süre geçti sıkıldım tekrar eski haline dönüştürmek istedim 2 kere boyadım kahve köpüğü yaptım birini ama olmadı diplerim açıldı diğer bölümler hemen hemen aynı kaldı.loreal çok çok açık sarı ve renk açıcı diye bi krem boya aldım yanındada palette açık kumral ve altın karamel rengini karıştırdım.ama o lorela açıcıyı kullanınca önce dipler haricini boyadık 15 dk kala diplerini boyayalım dedi ama çok açık oldu diplerim diğer taraflarda fazla bi açılma olmadı.şuan diplerim berbat çok açık psikolojim bozuldu çok bana yardım edin napıyım diplerime koyu karamel gibi bişeymi yapsam uçlarıyla tutması için acele bilenlerden yardım istiyorum :59:

palette yoğun renk açıcı al ve diplere değdirmeden koyu olan yerlere uygula.saç rengi koyu kahve gibiyse tekrar tekrar kullanıldığında açıyor yoğun renk açıcılar.50 dakika falan tut bir de.kısa tutma hemen açılma olmuyor çünkü.sonra ne kadar açıldığına bakıp üzerine o koyulukta bir boya alırsan daha mantıklı olur.yoğun renk açıcıdan sonra turunculuk mutlaka oluyor ona takılma.muhtemelen küllü kumral tonlarında bi boya işini görücektir.

saçlarımı kızıl bakıra boyadım ama eşimin hoşuna gitmedi şimdi karamel yapmak istiyorum ne yapmam gerek.önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Back