Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle herkese mrblar kızlar :) benim saçlarım koyu kestane sizce karamel olması için hangi renkle boyamam lazım, evde o rengi yakalayabilr miyim ??kuaföre gitmek istemıorum daa
saçların boyaysa kızların dediği şekil olmaz.kızlar kendi saçın zannetmişler.açık sarı etki etmez hiçbir şekilde.boya siliciler var kuaför malzemeleri satılan yerlerde ama sakın boya silici diye oriel vermesinler dikkat et.ya boya silici kullanıp rengi akıtıcaksın ya da palette veya koleston yoğun renk açıcıyı kullan.üzerinde yazdığı şekil uyguluyorsun zaten.eğer yoğun renk açıcı kullanıcaksan saçın turuncumsu bi renk olucak.üzerine lorealin küllü kumralını boyarsan zaten karamel gibi bi renk çıkar.sonraki boyamalarda da bakıcaksın halen fazla turunculuk varsa yine küllü kumral boyarsın.ama yok tam karamel olduysa o zaman karamel boyayla devam edersin.boya silici kullanırsan zaten turunculuk olmuyor.ardından istediğin renge boyasan olur.
benimde doğal saç rengim koyu kahveydi.1 ay önce palette 7.0 kumrala boyadım ama fazla bir değişiklik olmadı.şimdi palettenin bal köpüğünemi,kahve köpüğünemi yoksa açık karamelemi boyasam karar veremedim.3 rengide çok beğeniyorum ama saçımda kızıllık olmasını istemiyorum.ne önerirsiniz...