• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane saçlarımı bal köpüğü yapıcam yardım edin kızlar ışıltılı istiyorum:))

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar saçlarımı 3-4 yıldır voila koyu kestaneye boyuyorum nerdeyse siyaha yakın çok koyu şimdi saçımı bal köpüğü karemel gibi tonlarda yapmak istiyorum daha önce hiç denemedim KK da şöyle bir formül duydum 9.0 ile 7/77 ışıltılı kahve karışımı ile karamel tonları oluyomus sizce olurmu yada siz hangi karışımla kaçlık oksidan kullanıyosunuz saçımı açmam gerekyomu kızlar çok acil lütfen fikir verin yorum yapın kızlarrr ekledim sac rengimi ve istediğim rengizemuszemus

Eklentiler

• $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 290
  • $images (2).jpg
    $images (2).jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 488
  • $images.jpg
    $images.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 284
ya benimde aynı sorunum var..benim saçlarım koyu kahve gibi ama biraz aktı artık yani kısacası soluk bir renk oldu..bende şu resimdeki çağla şikel in rengini istiyorum bize yardım edin lütfen..açmak gerekiyor mu yoksa boyayla kırabilir miyiz rengini

kızlar saçlarımı 3-4 yıldır voila koyu kestaneye boyuyorum nerdeyse siyaha yakın çok koyu şimdi saçımı bal köpüğü karemel gibi tonlarda yapmak istiyorum daha önce hiç denemedim KK da şöyle bir formül duydum 9.0 ile 7/77 ışıltılı kahve karışımı ile karamel tonları oluyomus sizce olurmu yada siz hangi karışımla kaçlık oksidan kullanıyosunuz saçımı açmam gerekyomu kızlar çok acil lütfen fikir verin yorum yapın kızlarrr ekledim sac rengimi ve istediğim rengizemuszemus

bence deneme saçların koyu olduğu için açılması gerek kesinllikle istediğin renk olmaz
palette kahve köpüğü ve altın sarı karışımı die biliyordum
kk bu renkle ilgili bir çok şey okudum ama uygulayıp sonuç alanı görmedim :delphin:

eevet kızlar ya çok zor bi renk saçım cok koyu napsam ki açsammı napsam kızlarrr offffkafamçokkarıştı

kızlar 56 kişi görüntülemiş ama kimse yorum yapmamış lütfen yorumda yapın bakıp geçmeyin yaaalsanaalsanasmile

Back