Kelebk pembe hayat Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 480 1 96 Diğer 1 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebk #1 Kızlar koyu kestane saçın üstüne açık küllü sarı yaparsam açık kumral gibi bi renk elde edebilirmiyim?boshayallersmile Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2010
Kızlar koyu kestane saçın üstüne açık küllü sarı yaparsam açık kumral gibi bi renk elde edebilirmiyim?boshayallersmile
ohcanimadeysin ♥pamugum ve prensesim ♥ Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 6.873 31 158 Ankara 1 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebk #2 bende boya konusunda çok bilgisizim..kendim boyarım ama fazla değil.genelde kendi saç rengimde kalırım..bende açık kumral istiyorum benim saçımda koyu kestane.. açık kumral boya aldım,karamel aldım..kutudakiyle alaksı yoktu bir ton açtı sadece (
bende boya konusunda çok bilgisizim..kendim boyarım ama fazla değil.genelde kendi saç rengimde kalırım..bende açık kumral istiyorum benim saçımda koyu kestane.. açık kumral boya aldım,karamel aldım..kutudakiyle alaksı yoktu bir ton açtı sadece (
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 158 İngiltere 1 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebk #3 canım onu sen yapamazsn ancak kuafor yapabilir