Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane saça 9.1 sürersem sonuç ne olur

benterere

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
29
1
6
38
Arkadaslar kadınlar kulübüne yeni üye oldum inşallah açtığım konuya cevap verenler olur :) ben iki gün önce saç uçlarımı koleston röfle setiyle boyadım saç rengim doğal koyu kestane tahmin edersiniz ki saç uçlarım turuncumsu bakır dore karışımı bi şey oldu sadece uçlarını boyadığım için çevremdekiler de sanki önceden boya varmışta akmış gibi olmuş dediler ben saç diplerim çok açık olsun istemiyorum olursa da kumral gibi ya da röfle gibi ara ara olsun istiyorum komple boyamak istemiyorum devamlı dipleri çıkıcak çünkü şimdi benim sorum şu acaba saçımı 2 tüp 9.1 boyayayla önce diplerden başlıyarak sonra uçlarını boyasam sonuç ne olur uçları eğer ki yeşermezse sarı olur heralde ama üst kısımları ne olur çok merak ediyorum hiç çok koyu kestane üstüne küllü açık renk uygulayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Tatlım evde yapamassin anlaşılan omre tarzı istiyorsun. Saçını yıpratma direk kuafore
Canım çevremde güvendiğim bi kuaför yokki zaten öyle çok açık istemiyordum aralarda ışıltı olsun istedim ama tek başıma yapamayınca uçlara buladım boyayı pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…