Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestane doğal saçı, açıcı kullanmadan ve turunculaştırmadan açan boya var mı ?

vistoso_flor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
14
0
86
Edirne
doğal saçım koyu kestane (yani siyah görünüyor)
saçlarımı koyu sarı, açık kahve arası bir renge kadar açmak istiyorum.
ama açıcı kullanmak istemiyorum.
saçımı istediğim açıklığa getirebilecek ve turunculaşmalar yaratmıycak bir saç boyası biliyor musunuz ?
küllü renklerin yeşilinden de hoşlanmıyorum. o yüzden lütfen küllü tonları önermeyin.
sonu 0 lı olan doğal tonlardan mesela 8.0 veya 9.0 gibi bir marka ve numara tavsiye ederseniz çok memnun olucam.

Loreal 12.0 ve 12.1 kesinlikle harika açıyor . Boyasız siyah saçı bile çok tatlı bir sarı yapıyor. Bence en iyi boya . Diğer boyaların bu tonu saçı açmıyor. Loreal 12.1 koyu kahve saçı resmen sarı yapıyor . Küllülüğü çok kıvamında çok güzel .

Arkadaşım benimde koyu sac rengim var arada da turuncu ombreler var bende kullansam bu formülü saçım daha da turuncu olur mu yoksa guzel bir acilma mi olur mu

Arkadaşım benimde koyu sac rengim var arada da turuncu ombreler var bende kullansam bu formülü saçım daha da turuncu olur mu yoksa guzel bir acilma mi olur mu
12.1 küllü yapıyor. Turunculuk hiç olmuyor. Ama saçının koyu dediğin rengi boyalı mi? Boyasız doğal koyu renkse harika açar. Turuncu ombreleri küllü sarı yapar. Bence boya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…