• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveye boyattigim saclarimi nasil açabilirim??

Clementinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
19
4
6
Benim doğal saç rengim kestane. Iki ay once sacimi loreal 8.1 koyu küllü sari ile boyamistim. Saçlarım açık kahve olmuştu. Dip boyasi için kuaföre gittim ama saçımin tamami siyaha yakin koyu kahve oldu. Ben eski saclarima nasıl donebilirim. Kumral ya da acik kahve gibi yumusak tonlar istiyorum. Tekrar ayni boyayi alsam tutarmi? Lütfen yardim edin :(

Bence birden yapma canım bi kuaförden duymuştum saçı birden açtırmak saça ciddi zararlar verir. Ama yavaş yavaş açarsan rengini saçların daha az zarar görmüş olur :) numaralarına göre yavaş yavaş yükselt kurtulabilirsin. Siyah ve koyu saçtan dönmek zor diyorlar ama bu sekilde yapılabilirse hiçte zor değil ayrıca saçlarının fotografını atar mısın merak ettim :)

tek adımda dönmek istiyorsanız mecbur oryal ile açacaksınız.

yukarda arkadaşın dediği gibi, adım adım rengi açmak istiyorsanız yani sabırlıysanız; 9 numara, 10 numara gibi en açık sarı boyalarla birkaç kez saçınızı "diplere değdirmeden ya da diplerde fazla bekletmeden" boyamanız lazım... (diplerde fazla bekletirseniz, dipler açık sarıya döner. boyasız saç çabuk açılır çünkü)

Sakin oryal kullanma sakin sacin siyah kalsin daha iyi oryal kullanmaktansa. Daha yeni boyadiysan bir sure c vitamini ve karbonatı karitsirip sacina sur beklet yika o boyayi akitir(c vitaminini iyice ez)

Benim doğal saç rengim kestane. Iki ay once sacimi loreal 8.1 koyu küllü sari ile boyamistim. Saçlarım açık kahve olmuştu. Dip boyasi için kuaföre gittim ama saçımin tamami siyaha yakin yapmıştım ama iğrenç olmuştu sonra iki defa kahvkahve oldu. Ben eski saclarima nasıl donebilirim. Kumral ya da acik kahve gibi yumusak tonlar istiyorum. Tekrar ayni boyayi alsam tutarmi? Lütfen yardim edin :KK43:
benim de saç rengim kestaneydi bi ara hata yapıp sarı yapmıştım ama berbat olmuştu kahve yapıp sarıları kapattım tabi rengin akmaması için birkaç defa koyuyuya boyanmalı şimdi kumral dore yaptım gayet memnunum

tek adımda dönmek istiyorsanız mecbur oryal ile açacaksınız.

yukarda arkadaşın dediği gibi, adım adım rengi açmak istiyorsanız yani sabırlıysanız; 9 numara, 10 numara gibi en açık sarı boyalarla birkaç kez saçınızı "diplere değdirmeden ya da diplerde fazla bekletmeden" boyamanız lazım... (diplerde fazla bekletirseniz, dipler açık sarıya döner. boyasız saç çabuk açılır çünkü)
Acik renk boya alip boyamayi dusunuyordum fakat sacim boyali oldugu icin bambaska bir renk çıkar diye korkuyorum. Turuncu olmasindan korkuyorum. O zaman ben diplerim gelmeden deneyeyim bi:) çok teşekkür ederim
diren, post: 37330847, member: 97112"]tek adımda dönmek istiyorsanız mecbur oryal ile açacaksınız.

[/QUOTE]
Evet dediginiz

benim de saç rengim kestaneydi bi ara hata yapıp sarı yapmıştım ama berbat olmuştu kahve yapıp sarıları kapattım tabi rengin akmaması için birkaç defa koyuyuya boyanmalı şimdi kumral dore yaptım gayet memnunum

Aynı hatayı bende yapmıştım. Benimkı kömür karası olmustu. Kuaförler bile boyamıyorlar malesef. Sakın acıcı kullanma sacın mahvolur her gun 2 3 defa yıka akar zamanla

Saçınız acilmis olduğu için kumral tonlarına rahatlikla boyayabilirsiniz. Bende kumral istemiştim fakat once oryalle acmak gerekiyor dedi kuafor. Sacimin yanmasıni istemedigim icin dip boyasi yaptirdim ama biraz koyu oldu kahve.. :(

Back