yeni boyanan bir saçla doğal bir saçın arasında farkı biliyosundur umarım,doğal olanlara benim sözüm yok tbi.soruna gelince ben koyu gözlere açık renkleri daha çok yakıştıyorum hani bazılarına yakışıyordur o ayrı.dahada bişey sormayın.
Biliyorum bilmez miyim, neredeyse her rengi denedim özelikle koyu renklerde var bu problem.
Benim takıldığım alıntıladığım kısımdı sadece. Yakıştırmıyor olabilirsiniz ama bu 'öcü gibi' tabirini kullanma hakkını vermez size. Beyaz tenli koyu kahve gözlüyüm, siyah saçı kullandım, doğal durmuyordu, evet ama asla öcü gibi bir görüntüm olmadı. Kimse de bu tabiri hiç bir zaman kullan(a)madı. O lafı direk bana söylemeseniz de genel olarak o tipteki insanlara hakaret etmiş oluyorsunuz. O yüzden yorum yazarken kullandığımız kelimelere ve üsluba dikkat edelim lütfen...
ben kimseye yakışmıyor öcü gibi durur mu dedim,yeni boyalı olduğu için çok farkediliyor dışardan acayip duruyor,bende doğallı sevdiğim için öyle görünmesini istemedim.normalde kahve yada siyah saçlar elbette güzel durur çoğunuz öyle insanlarsnız Allah vergisi bir güzellik.yanlış anlamşsnz beni
Allahtan gözlerim renkli yoksa öcü gibi dururdum. Demiştiniz benim gözlerim kahve ve mavi siyaha boyadığım zamanlarda oldu demek ki siz beni görseydiniz aa öcü diye kaçardınız heralde :) Neyse sonuçta konumuz bu değil uzatmayada pek gerek yok.O koyuluk akacaktır zamanla siz saçlarınızı kepek şampuanıyla,beyaz sabunla ve bol bol badem yağı ve çam terebentin ikilisiyle akıtabilirsiniz.Etkili bir çözüm annemin saçını hatalı bir boyadan böyle kurtardık.
Yıkandıkça akacak zaten ister istemez,özellikle koyu renk saçlar hiç bozulmadan kalmıyor saçta
Beyaz sabunla yıkamak akmasını kolaylaştırır
Beyaz sabunun kurutucu özelliğine karşı hem de boyanın daha çok akması için bolca saç kremi kullanın
bir zamanlar mavi siyah ve koyu kestane dahi kullanan biri olarak söyliyeyim..1 hafta 10 güne kadar yıkandıkça ,renk yapaylığından uzaklaşarak daha doğal olacaktır..beyaz sabunun etkili olduğunu söyleyenler var..denersen bişey kaybetmezsin
doğal sarışın oda arkadaşımın saçlarını siyaha boyadığımda onda baya bi yapay durmuştu. beyaz sabun kullanarak baya bi akıtmıştı rengi. bence deneyin sabun işe yarıyo.
bende saçımı kestaneye boyamıştım bildiğin siyah oldu neyse 3 hafta boyunca beyaz sabun kepek şampuanı yıkadım boya aktı mı aktı
renk oturdu ama siyahtı yine bu yüzden bende gittim kuaföre boyattım açıcı kullandı bitkisel boya yaptı saçımda en ufak bir yıpranma olmadı.ama dediğim renk akar ama siyahtan kurtulmak zordur zemin açık bile olsa diplerin 1,5 ya da 2 ay sonra gelmeye başlar
ben şimdi denedim aseton sürdüm biraz bastırdım boya olan yerler gitti ama çok az kızardı alnım ama geçer diye düşünüyorum ben hep bu yöntemle çıkardım cildimde ki boyaları
arkadaşlar şöyle yapsam mı 1 hafta beyaz sabun kullansam daha sonra oksidanla açsam saçımn rengini:S hiç memnun değilim şu haliyle dışarıya çıkasım yok (( ve de öğrenciyim düşünün yani hep evde kalacak olsam neyse derim:S