Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveye boyattığım saçlarım simsiyah oldu..

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
Arkadaşlar dün saçımı koyu kahveye boyattım simsiyah oldu nevacolorun,alnımda da boya lekeleri var herşeyi denedim çıkmadı,aseton.hacışakir sabunu,saçımında renginin akmasını istiyorum hiç doğal durmuyor Allahtan gözlerim renkli yoksa öcü gibi dururdum( ne yapmalıyım nolurrrrrrr yardımcı olun en etkili çözüm ://

ayyy çook sinir oldum beyaz sabunla yıkamaya devam edicem,forumda okudum araştırdım onun faydası oluyo diyolar inş 1 aya kalmazz düzelsinnn

zemin ne renkti? açık renk ise akar. Ayrıca bende birkaç gün önce bu siteden öğrendim, boyaların yanında verilen oksidanı saçına sürüp yarım saat kadar bekleyince rengi baya bir açıyomuş, iyice araştırıp onu denersin olmazsa

evet canım açık renk çok değil ama dipleri sadece:S oksidanda saçı zarar veriyormş,yıpratıyormuş diye biliyorum ben sabunu deneyim 1 hafta olmadı arştırp onu denerim napımm

saç boyası rekeleri için kuaförlerde iğrenç kokan bi sıvı var onun adını bilmiorum ama kuaförler yardımcı olabilir.

ama saçını daha dün boyamışsın. saçın rengi 3 4 yıkamadan sonra oturur. zaten yaz geldi çabuk akacaktır, beyaz sabun saçını yorar, kurutur. saç diplerine sabun sürme, yıkama suyuna deniz tuzu at

bir ay sonra saç rengin akmaya başlar zaten.

canım bol bol yıka saçlarını her gün yıka..bi süre sonra kalmaz o koyuluk benim saçlarımda öyle olmuştu..hergün yıkadım..şimdi baya bi açıldı..

Doğada siyah saç diye tanımladığımız saç rengi koyu kahvedir zaten, koyu kahve boyanın 'siyah saç' rengini vermesi çok doğal.
Siyah boya ise bildiğimiz zift rengini verir saça. Siyah boyanın verdiği saç rengine doğada nadir rastlanır.
Saçlarınızı boyamadan önce boyanın değeceği kısımlara vazelin sürseydiniz böyle bir durumla karşılaşmazdınız. Bir süre bekleyin deri atar o boyayı. Bir süreliğine fondöten veya önünüzdeki saçlarla kapatmaya çalışın. Çok uzun sürmez zaten.

Yalnız dikkatimi çeken bir kısım var; öcü gibi olmak derken neyi kastediyorsunuz? Koyu renk saç ile renkli gözlü olunca öcü gibi olunmuyor, koyu renk gözlü olunca öcü gibi mi olunuyor?

Slania doğru söylemiş nedense hep "saçımı koyu kahveye boyadım siyah oldu" diye konular açılıyor.Bu boyanın hatası değil kesinlikle.Eğer gerçekten koyu kahve saç rengini elde etmek istiyorsanız 6 tonlu bir kahveye boyamanız lazım ki aslında bu koyu kumral oluyor ama boyalarda kahve oluyor ilk çıkan renk.Zemin ne renkti bilmiyorum ama çok fazla akacağını tahmin etmiyorum eğer sarı değilse 2 ton kadar açılabilir. 1 kere yıkayınca o boyalı yerleri şampuanlı olan saçınızla ovalayın çıkacaktır merak etmeyin. Aslında bana göre koyu renk saç ile renkli göz biraz ÖCÜ gibi durur hele de beyaz tenliyseniz :) aksine koyu gözle daha doğal durur ama farklı bir güzellik elde etmek isteyen renkli gözlü bayanlar saçını koyuya boyarlar güzel de olur ama süt beyaz gibi ve çok açık mavi gözlü olunmadığı sürece kimse de koyu saçla öcü gibi durmaz.

aayyy doğal durmadığı için ben öyle dedim,boyalı olduğu çok belli akınca doğal gibi duruyor bende bu durumdan en kısa zamanda kurtulmak için size sordum ne alaka:SSSS

ben kimseye yakışmıyor öcü gibi durur mu dedim,yeni boyalı olduğu için çok farkediliyor dışardan acayip duruyor,bende doğallı sevdiğim için öyle görünmesini istemedim.normalde kahve yada siyah saçlar elbette güzel durur çoğunuz öyle insanlarsnız Allah vergisi bir güzellik.yanlış anlamşsnz beni

bende de aynısı oldu dert etme. bikaç yıkamadan sonra akıyor zaten. boyayıp aynaya baktığımda kendimden korkmuştum. insan içine çıkamam ayakkabı boyasıyla boyamış gibi yoğun ve siyahtı. şimdi kahve oldu çok da memnunum. Bu yaşıma kadar kumral kullanan ben kendi saç rengime döndüğüme seviniyorum:)

ayy çoook sevindim canım,bende korktum evet inş hemen akar sabuna devam edeyim mi sonrasında saç kremi kullanıyrm hemen açılıyo Allahtan :) bende kumralım normalde hemde yaz geliyor özledim o halimi :)

yaa allahım yeni boyalı olduğu için ben öyle öcü gibi dedim aman nasıl anlamak istiyosan anla!

Üslubunuza dikkat edin lütfen, karşınızda arkadaşınız yok.
Ne yazdığınız ortada, bunun saçlarınızın yeni boyalı olmasıyla ne ilgisi var?
Ve sorumun cevabını merak ediyorum hala;

Yalnız dikkatimi çeken bir kısım var; öcü gibi olmak derken neyi kastediyorsunuz? Koyu renk saç ile renkli gözlü olunca öcü gibi olunmuyor, koyu renk gözlü olunca öcü gibi mi olunuyor?

Üslubunuza dikkat edin lütfen, karşınızda arkadaşınız yok.
Ne yazdığınız ortada, bunun saçlarınızın yeni boyalı olmasıyla ne ilgisi var?
Ve sorumun cevabını merak ediyorum hala;

yeni boyanan bir saçla doğal bir saçın arasında farkı biliyosundur umarım,doğal olanlara benim sözüm yok tbi.soruna gelince ben koyu gözlere açık renkleri daha çok yakıştıyorum hani bazılarına yakışıyordur o ayrı.dahada bişey sormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…