zemin ne renkti? açık renk ise akar. Ayrıca bende birkaç gün önce bu siteden öğrendim, boyaların yanında verilen oksidanı saçına sürüp yarım saat kadar bekleyince rengi baya bir açıyomuş, iyice araştırıp onu denersin olmazsa
Doğada siyah saç diye tanımladığımız saç rengi koyu kahvedir zaten, koyu kahve boyanın 'siyah saç' rengini vermesi çok doğal.
Siyah boya ise bildiğimiz zift rengini verir saça. Siyah boyanın verdiği saç rengine doğada nadir rastlanır.
Saçlarınızı boyamadan önce boyanın değeceği kısımlara vazelin sürseydiniz böyle bir durumla karşılaşmazdınız. Bir süre bekleyin deri atar o boyayı. Bir süreliğine fondöten veya önünüzdeki saçlarla kapatmaya çalışın. Çok uzun sürmez zaten.
Yalnız dikkatimi çeken bir kısım var; öcü gibi olmak derken neyi kastediyorsunuz? Koyu renk saç ile renkli gözlü olunca öcü gibi olunmuyor, koyu renk gözlü olunca öcü gibi mi olunuyor?
Doğada siyah saç diye tanımladığımız saç rengi koyu kahvedir zaten, koyu kahve boyanın 'siyah saç' rengini vermesi çok doğal.
Siyah boya ise bildiğimiz zift rengini verir saça. Siyah boyanın verdiği saç rengine doğada nadir rastlanır.
Saçlarınızı boyamadan önce boyanın değeceği kısımlara vazelin sürseydiniz böyle bir durumla karşılaşmazdınız. Bir süre bekleyin deri atar o boyayı. Bir süreliğine fondöten veya önünüzdeki saçlarla kapatmaya çalışın. Çok uzun sürmez zaten.
Yalnız dikkatimi çeken bir kısım var; öcü gibi olmak derken neyi kastediyorsunuz? Koyu renk saç ile renkli gözlü olunca öcü gibi olunmuyor, koyu renk gözlü olunca öcü gibi mi olunuyor?
Slania doğru söylemiş nedense hep "saçımı koyu kahveye boyadım siyah oldu" diye konular açılıyor.Bu boyanın hatası değil kesinlikle.Eğer gerçekten koyu kahve saç rengini elde etmek istiyorsanız 6 tonlu bir kahveye boyamanız lazım ki aslında bu koyu kumral oluyor ama boyalarda kahve oluyor ilk çıkan renk.Zemin ne renkti bilmiyorum ama çok fazla akacağını tahmin etmiyorum eğer sarı değilse 2 ton kadar açılabilir. 1 kere yıkayınca o boyalı yerleri şampuanlı olan saçınızla ovalayın çıkacaktır merak etmeyin. Aslında bana göre koyu renk saç ile renkli göz biraz ÖCÜ gibi durur hele de beyaz tenliyseniz :) aksine koyu gözle daha doğal durur ama farklı bir güzellik elde etmek isteyen renkli gözlü bayanlar saçını koyuya boyarlar güzel de olur ama süt beyaz gibi ve çok açık mavi gözlü olunmadığı sürece kimse de koyu saçla öcü gibi durmaz.
bende de aynısı oldu dert etme. bikaç yıkamadan sonra akıyor zaten. boyayıp aynaya baktığımda kendimden korkmuştum. insan içine çıkamam ayakkabı boyasıyla boyamış gibi yoğun ve siyahtı. şimdi kahve oldu çok da memnunum. Bu yaşıma kadar kumral kullanan ben kendi saç rengime döndüğüme seviniyorum:)
hiç doğal durmuyor
Allahtan gözlerim renkli yoksa öcü gibi dururdum(
Problem burada değil.
Burada...
yaa allahım yeni boyalı olduğu için ben öyle öcü gibi dedim aman nasıl anlamak istiyosan anla!
Üslubunuza dikkat edin lütfen, karşınızda arkadaşınız yok.
Ne yazdığınız ortada, bunun saçlarınızın yeni boyalı olmasıyla ne ilgisi var?
Ve sorumun cevabını merak ediyorum hala;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?