- 27 Kasım 2012
- 138
- 3
- 96
- Konu Sahibi melekbal123
-
merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?
merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?
idrar tahlilinde çok yeniyse çıkmaya bilir. Bence kan testi yaptır. Polkistik over sendromu teşhisi tam olarak konuldumu yoksa sadece usg de overler polkistik görünümdemiydi ?
Merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?
bende de aynı durum var yani polikistikover ve aynı şekilde adet düzensizliği var söyledğin şekilde akıntım oluo (pek nadir) özellikle gecikme olduğu dönemlerde ben ona bağlıorum yani gecikmeye doğum kontrol hapı kullanıorum ama şurda bikaç yıl sonra çocuk düşünüorum allah kısmet edrse bu hapları ne zaman bırakmak gerekio acaba bilgin var mı çünkü dediğin gibi hamile kalmamız zor bi de bu haplar daha çok zorlaştırmasın
Merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?
bendede vard 2-3ayda bır adet görurdum. yaşımında (28) etkısıyle ılacı bıraktım nasıl olsa hemen olmaz pkoluyum dıyordumkı ıkıncı ayda süprizgecen hafta kandıl gunu oğrendım buyuk supriz oldu
genede hap kullanmayı fazla uzatmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?