• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu kahverengı akıntı nedendirr :(((

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?

merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?

idrar tahlilinde çok yeniyse çıkmaya bilir. Bence kan testi yaptır. Polkistik over sendromu teşhisi tam olarak konuldumu yoksa sadece usg de overler polkistik görünümdemiydi ?

Son düzenleme:
merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?

idrar tahlilinde çok yeniyse çıkmaya bilir. Bence kan testi yaptır. Polkistik over sendromu teşhisi tam olarak konuldumu yoksa sadece usg de overler polkistik görünümdemiydi ?

nası yanı tahlılın yenıyse derken ne demek ıstedın anlamadm :( sabah ılk ıdrarla yapın yazıyor.bı oncekı aksamda yaptım yıne negatıftı ... benım aılemde war pko zaten benımde sağ yumurtalıgımda bırkoc kıst gorundu ultrasonda. adet duzenszlıgımde cok war.hamıle kalmak zor dıye bılıyorum boyle durumlarda

Merhabalar.benım merk ettıgım bısey war. Dun 2 tane test yaptım ve negatıf cıktı. Fakat bugun çok az kahwerengı yapışkan gibi koyu renkte akıntı geldi.dogumkontrol ılacı kullanıyorum ve daha hastalanamadım polıkıstık overım var.sebebı nedırr.bılen varsa yardımcı olabılırmı ?

bende de aynı durum var yani polikistikover ve aynı şekilde adet düzensizliği var söyledğin şekilde akıntım oluo (pek nadir) özellikle gecikme olduğu dönemlerde ben ona bağlıorum yani gecikmeye doğum kontrol hapı kullanıorum ama şurda bikaç yıl sonra çocuk düşünüorum allah kısmet edrse bu hapları ne zaman bırakmak gerekio acaba bilgin var mı çünkü dediğin gibi hamile kalmamız zor bi de bu haplar daha çok zorlaştırmasın

bende de aynı durum var yani polikistikover ve aynı şekilde adet düzensizliği var söyledğin şekilde akıntım oluo (pek nadir) özellikle gecikme olduğu dönemlerde ben ona bağlıorum yani gecikmeye doğum kontrol hapı kullanıorum ama şurda bikaç yıl sonra çocuk düşünüorum allah kısmet edrse bu hapları ne zaman bırakmak gerekio acaba bilgin var mı çünkü dediğin gibi hamile kalmamız zor bi de bu haplar daha çok zorlaştırmasın

bendede vard 2-3ayda bır adet görurdum. yaşımında (28) etkısıyle ılacı bıraktım nasıl olsa hemen olmaz pkoluyum dıyordumkı ıkıncı ayda süpriz:1: gecen hafta kandıl gunu oğrendım buyuk supriz oldu
genede hap kullanmayı fazla uzatmayın derim.

bendede vardı arada bi geliyodu birde 5 ay adet olamamıştım soğan suyu kürü yaptım bitti kahverengi akıntı, ama benimki tiroiddenmiş.. eğer hala dvm ederse dr. gitmeni öneririm bunun bir çok sebebi var.. soğuk almış olabilirsin, kist, adet düzensizliği,adet başlarında veya sonlarında akıntılar olabiliyor ve doğum kontrol ilaçlarıda yapabiliyor.. doktora gittiğinde kan testinde çıkıyor zaten..

bendede vard 2-3ayda bır adet görurdum. yaşımında (28) etkısıyle ılacı bıraktım nasıl olsa hemen olmaz pkoluyum dıyordumkı ıkıncı ayda süpriz:1: gecen hafta kandıl gunu oğrendım buyuk supriz oldu
genede hap kullanmayı fazla uzatmayın derim.

adına çok sevindim benim gibi olanlara da umut oluo sizin gibiler allah bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben de 25 yaşındayım 2yıllık evliyim annem de kaynanam da sürekli baskı yapıolar kızım yaşın gençken yapın bi tane yaş ilerledikçe daha da zorlaşır ilaç kullanma artık fln diolar ama eşim de sorumluluk taşıyamamktan korkuo büyük sorumlulukmuş elinde belli bi mesleği olmadığı için ona ii bakamamaktan korkuomuş :( ikna edemiorum o yüzden doğumkontrol hapını kesemiorum ama çocuk da istiorum durumum da belli napıcam bilmiorum hayırlısı diorum artık

enfeksiyona bağlı mantar yüzünden kahverengi akıntı olur. ya da 7 gün içerisinde adet olacaksan kahverengi lekeli akıntı görülebilir. ayrıca doğum kontrol hapını günün aynı saatlerinde almaya özen göster.

Bende de oluyor. Adetten önce ve özellikle sonra..
Ciddi bişey değildir inşallah hep oluyor :44:

benım cokkk alısık oldugum bı durum bu lekenme:))

9 aydır korunmuoruz,bebek ıstıoruz halıyle,,adetten once yaklasık 3 gun falan hafıf kahverengı lekenırım wc den sonra peceteye gelır,,kıstım var cıkolata olandan o yuzden olan bıse doktorum normal dedı ,,adet sonrasında da yaklasık 5 gun kadar sonra ıkı uc gun hatta 4 gun bıle surebılıo,,lekenme yıne ama cok az sekılde sadece bu ay yogun oldum yanı daha akıskan kan seklınde lekenme ıdı,,doktordaykende basıma geldı dedı sorun deıl bazen bazı kadınlar yumurtlama zamanı boyle lekenmeler oluyomus sorun edılcek bı durum yok dedı ,,hanı eger gebelık yok ıse yada rahım gırısınde yada rahımde yara falan tahrıs olayı yok ıse tabı normal bı durum ,,,,ben alısdım artık :)))

Back