• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kahveden kurtulmak istiyorum

carefully

Guru
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
1.687
306
363
Ankara
benim saç rengim kahve idi.sonra lorealin türk kahvesine boyadım sırf beyaz kapatmak için zannettim ki benim saç rengimde türk kahvesi ama nafile .saçlarım çok koyu kahve oldu .şimdi yaklaşık 2 ay geçti beyazlarım diplerde belli olmaya başladı.hem saç rengimi bi kaç ton açmak hem de beyazlarımın çıksa bile dikkat çekmemesini istiyorum. birde açık tona geçeceğim için en son diplerimi boyamam gerekiyor ton farkı olsun istemiyorum dip uç arasında...cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $121209001433.jpg
    $121209001433.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
lorealın ultra acıcılı boyaları var onlardan ultra acıcılı kahveye dore kahveye falan boyayabılırsınız ama beyazlarda nasıl etkı yapar bılmıyorum

lorealın ultra acıcılı boyaları var onlardan ultra acıcılı kahveye dore kahveye falan boyayabılırsınız ama beyazlarda nasıl etkı yapar bılmıyorum

daha önce koyu kahve boya varken loreal ultra açıcı küllü kahveye boyadım dipteki kendi saçlarım açık turuncuya boyalı kısımlarım ise koyu turuncuya dönüştü.yani hüsran anlayacağın... ayrıca benim saçım boyayı daha sürerken rengi alıyor. hemen açılıyor ya da hemen koyulaşıyor.en iyisi kuaföre gitmek ama müşteriyi dinlemiyorlar ki adama yumuşak geçişleri olan röfle istiyorum dedim. hatta katalogtanda gösterdim .çıka çıka turunculu kızıllı kenar mahalle dilberine döndüm. bu ne böyle dedim işte gözünüz alışmadı da ondan yıkanınca renk oturur haftaya gel cila atalım vs... yani yine bana koyu kahve yolları görünmüştü o zamanda. bazen de diyorum ki platin röfle mi yaptırsam açık tenliyim bana gider ama yine hüsran yaşamak istemiyorum...

Back