Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveden karamele

Ecolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
57
0
26
Bayburt
merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum benim saçlarım siyahtı sonra kuaförde karamel yaptırdım sonra doğal rengime döneyim diye koyu kahveye boyadım tabı biraz açıldı rengi şimdi karamel kahve yapmak istiyorum nasıl yapabilirim 40 lık oksidanla yapabilir miyim ? saçlarım çok zarar görür mü

bence görür zaten saçına oryal kullanmışsın saçını bırak 1 ya da 2 hafta dinlesin bende saçımı açtırdım ama en ufak bir yıpranma olmadı.sonra da koyu karamele boyattım kendi saç rengimden bir ton daha açıktı

koyu kahveden tekrar açma işlemi görecek, en az iki hafta her gün yıka saçını ve serum kullan düzenli olarak bir de bu kadar işlem gördü saçından olmak istemiyorsan iyice araştırıp kafana yatan bir kuaföre yaptır derim

Renkler arasında çok fark olmadıkça oryel önermiyorum ben. Bir iki ton fark varsa 9 luk bir oksidanla istediğin rengin 1-2 ton açığını vaad eden bir boyayla istediğin renge ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

benim de koyu kahve siyaha yakın saçlarım var,rengi açtırmak istemiyorum çok yıpranıyor çünkü,karamel ya da açık kahve olsun istiyorum,oreal le falan uğraşmadan nasıl bir yol izleyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…