• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveden açık kumrala ?

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
0
A.B.D.
Kızlar benim saçım şuan çilek kırmızısı.Saçımı entele otuyla uzatmaya başlayacağım bu ay.Uzadıkca boyalı kısımları keseceğim.Saçım iyice uzayınca boyamak istiyorum.Kendi saç rengim koyu kahve ve ben açık kumral yapmak istiyorum.3 yıldır çilek kullanıyorum.Siyah veya kahvede olsun istemiyorum.En güzeli en doğalı açık kumral.Nasıl yaparım bu işi?Saçımı yakmak istemiyorum?Doğal yöntem bilen yada saçıma zarar vermeden kumral yapacak kozmetik bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Sevgiler:16:

Eklentiler

• $180025_10150094075638513_598653512_6128232_1321185_n.jpg
    $180025_10150094075638513_598653512_6128232_1321185_n.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
kuaförlerde saç rengini akıtma diye bir şey varmış canım o yıpratmıyor diyorlar

Kızlar benim saçım şuan çilek kırmızısı.Saçımı entele otuyla uzatmaya başlayacağım bu ay.Uzadıkca boyalı kısımları keseceğim.Saçım iyice uzayınca boyamak istiyorum.Kendi saç rengim koyu kahve ve ben açık kumral yapmak istiyorum.3 yıldır çilek kullanıyorum.Siyah veya kahvede olsun istemiyorum.En güzeli en doğalı açık kumral.Nasıl yaparım bu işi?Saçımı yakmak istemiyorum?Doğal yöntem bilen yada saçıma zarar vermeden kumral yapacak kozmetik bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Sevgiler:16:

saçların çok güzel :16:uzunlığu bence süper ... çok kısa yapma arkadaşım tabiii zevk senin ama :44: sanırım kızıldan çok sıkıldın yada değişiklik iyi olur tabiiii ...gözler harika sana kısa da yakışır tabiii kanımca:81: ama silici boyalar varmış ki denedim siyaha yakın kahveden sarıya bile döndim zeminin buyuk ihtimalle koyu bakır olarak açılacaktır silicilerde sonra kumralın küllüsünden başlayabilirsin derim nacizane tavsiyem ve gözlere biiiii:nazar: diyelim

saçlarının rengine bayıldım
şarap kızılına çevirebilirdin o da çok hoş
kuaföre gitmelisin kızıldan kumrala çevirmek kolay birşey değil,ama o da yakışır umuyorum ben:17:

Bencede kızıldan kurtulmak çok zor kendimden biliyorum dediğin gibi yaa uzatacaksın ki o çok uzun sürer yada kuaföre gideceksin ama bence kuaföre yaptır en güzeli istediğin tonuda yaptırabilirsin ozaman evde bu işlemler de istediğin sonucu almak çok zor :61:

Back