• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveden açık kahveye dönmek...

kirazmevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
81
0
36
Bursa
Merhabalar... Bir kaç gündür sitenizde boya ile ilgili kısımları takip ediyorum. Benm orjinal saçım sarı... Yani türk sarışını diye tabir edilen koyu küllü bir sarı...
İlk boyattığımda 17 yaşındaydım, koleston açık kumralla boyadım bir iki sene kadar... Ama sonra sarı saçın bakımı zor gelmeye başladığı için saçımı koyultmaya karar verdim. Aslında ilk amacım kahve tonlarını yakalamaktı fakat 3-4 boyamaya rağmen saçım kahve tonlarını tutmadı. Uçlarda sarılar sırıtmaya devam etti. Sonra kafaya taktım ve elegan kahveden devam ederek koyu kahveye kadar boyadım... Boyamaz olaydım. Saçım koyu kahveyi öyle bir tuttuki anlatamam... Tabi sonra dipleri çıkmaya başladı ve sonuç fiyasko. Kendi rengimi gördükçe deli oluyorum. Bir iki gün öncede voila'nın koyu kumralıyla bir kaç ton açmayı denedim, dipteki rengim oldu tam bir tatlı sarı, uçlarda zerre değişim yok. Bugün saçımı beyaz sabunla yıkamaya başladım... Bu sitenin tavsiyesi üzerine... Biraz aktı gibi...Arada kızıllıklar olmaya başladı yani... İlk yıkamaya göre gayet iyi randıman aldım. Şimdi ben saçımı açık kahveye doğru açmak istiyorum. Fakat asla orielle falan açtırtmam. Çünkü saçlarım çok sağlıklı... Uzun olduğu içinde kestirmeye asla kıyamam sonra... Bana tavsiyede bulunurmusunuz? Bu şekilde devam etsem beyaz sabun falan, saçım açılırmı giderek, yoksa alternatif bir yol izleyebilir miyim?
Yardımcı olursanız gerçekten yatıp kalkıp dua edeceğim size... Delirmek üzereyim...

Canım beyaz sabnla en fazla 6 aya kadar akar gider o renk sadece sabırlı olmak lazm işin en zor kısmıda sabır.Sakın oryel sürme beyaz sabun <3

Oriel degil ama boya siliciler satiliyor, benim sacimi yipratmamisti. Belki alip ufak bir alanda test etmek istersin...

Önce palette yoğun açıcıyla açtım saçımı... Üstüne önce altın karamel sonra ayışı kahvesi boyadım... Bütün siyahlık kırıldı, doreli bir kahve elde ettim ve şuan çok memnunum. Az bir yıpranma oldu ama çok değil...

Back