ben koyu kahveden açmıştım her renk açar nerdeyse ama diplerinden kendi saçın çıkmıştır 1.5 ayda o yüzden dipler daha açık olur eğer saçın koyu kahveden açıksa.
koyu saçlar için boyalar varya onlardan alsan daha iyi olur ama diplere sürmeden boya bittikten sonra diplere yap 5 10 dk da öyle bekleyp boya bence renk farkı olmasın
aslında biri yardımcı olsa ii olur ya bi arkadaşn filan çünkü biraz zor olabilir bi de acelesi yoksa bi kaç ay daha bekle iyice açılsın renk..
bence 20 gün daha bekle sonra o açıcı özelliği olan boyalar değilde küllü açık kumralla falan yavaş yavaş aç saçını bugün sanırım hep bunu tekrarladım ama olsunsiyah yapmadığın için saçını rahatca açılır canım merak etme ama arkadaşında dediği gibi diplerin direk tutar en son boyarsın ama daha açık olacaktır beyaz var çünkü
yok canım o yüzden söylememiştim :) siyah yapmamışssın iyi ki küllü açık kumral kullan zaten saçını açık kahve tarzı bir renk yapabilir en fazla merak etme yani karamel çok akan bir renk küllü kahve çok değişmiyor yalnız onu deneyebilirsin hemen olmaz tabi..
tabi hafif dorelik olur ama sonradan istemezsen tekrar tekrar küllü boyayarak üstüne geçirirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?