• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahve üzerine çukulata kahve boyasam nasıl olur sizce.?

dillere_destan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
61
0
86
Ankara
canlarım saç rengim 5 yıldır platin sarıydı çok seviyordum hala da seviyorum ama sağlık için vazgeçtim çünkü çok yıprandı saçlarım kuaförümle papaz oldum saç rengimi tam da koyulaştırmak istediğim zaman ve bi daha kuaföre gitmemeye karar verdim güvenemiyorum artık bende evde palettenin koyu kahvesiyle boyadım sarılar anca kapanır diye düşündüm amaaa siyaha yakın bi renk elde ettim kabuss :((( bugünde siyahlığını kırsın diye açık kahveye boyadım siyahlığı kırıldı en azından çok doğal duruyor ama ben lorealin 630 numaralı çikolata karamelini istiyorum şimdi mevcut saçım üzerine boyasam acaba nasıl olur :S :( ne dersiniz kk gülleri fikri olan var mı ??

boya üstüne boya çokta iyi sonuç alamayabilrsin..

Çikolata karamel mi çikolata kahve mi?
Saçların gene simsiyah olur çıkar.
Ben saçındaki rengin biraz akmasını bekle derim.
Riskli bir iş yani şu anda boyaman.

Çikolata karamel mi çikolata kahve mi?
Saçların gene simsiyah olur çıkar.
Ben saçındaki rengin biraz akmasını bekle derim.
Riskli bir iş yani şu anda boyaman.

canım lorealin 630 no.lu çikolata karamelini istiyorum çikolata kahve diil ....beyaz sabunla saç rengimi akıtmaya çalışıyorum şu an koyu olur diye tekrar boyamaya cesaret edemedim :((

bende platinin üstüne koyu kahve boyamıştım ve siyah çıkmıştı biraz açıksın diye hemen üstüne çikolata boyadım sonuç yine siyah yani hiç değişmedi biraz bekleyin bence.

bende platinin üstüne koyu kahve boyamıştım ve siyah çıkmıştı biraz açıksın diye hemen üstüne çikolata boyadım sonuç yine siyah yani hiç değişmedi biraz bekleyin bence.

canım aynı drumdym şu an saç rngmi beyaz sabunla akıtıyorm sıkça yıkıyorum simsyh akıo bayada açlma oldu rngnde az daha beklcem bakalm..

canım ben de kolestonun koyu kahvesine boyadım ve saçlarım simsiyah su an.sen hngı marka ve hngı numaraya boyadın da saçlarının siyahlıgı gitti

ben palette koyu kahveye boyadım aslnda açık bi kahveye boyamam gerekyormş ben platin sarının kapanmycgnı dşnmştm halbuki yanldmmm :((( beyaz sabunla yıka saclarını her ne kdr kremlesem fln ynede ypratıo sabun ama en azndan rengini hızla açıo...

Back