Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahve Siyah oldu :(

---KoZaLak---

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
73
4
Merhaba,
Saçlarım açık kumraldı O da boyaydı gerçi. Ben de kendi saçıma dönmek istedim. Saçım koyu kahve değil, ama alttaki açık olduğu için aka aka kendi saçım gibi olur diye düşündüm ve Palette'nin 3.0 nolu boyasını aldım

Evde ablam boyadı ama saçım simsiyah oldu. Aynaya bakamıyorum hiç alışamadım. 2 gün oldu o yüzden bekleyeyim açtırmak için diyorum ama bunalıma gircem bu gidişle.

Bildiğiniz kuaför var mıdır sizin. Daha önce benim gibi kendi kendini mağdur edipte kuaförde dermanını bulan arkadaşlar bi el atsa benim problemime İstanbul'da Avrupa Yakasında oturuyorum bu arada

canım koyu kahve eşittir siyah zaten..arada çok az fark vardır keşke biraz araştırıp alsaydın..tatildeysen hani yaz okulun,işin fln yoksa bekle aksın iyice..beyaz sabun,zeytinyağlı bakımlar rengi çabuk akıtmaya yardımcı oluyorlar..baktın istediğin gibi olmadı herhangi bir kuaför bunu halleder..

1 ay sonra akar o renk merak etmeyin... hele yaz mevsimi, her gün yıkarsanız saçınızı kesin akar öyle siyah kalmaz. ben kışın garnier 4 numara kahveye boyadım siyah oldu :) 1 ayda aktı

Bence de açtırma sakın canım akıcak o hem yaz günü zaten.
İmkan varsa deniz ya da havuza git çabuk açılır saçın.
Beyaz sabunla yıkamayı dene.

Bende açık kumral saçlarımı aynı şekil koleston koyu kahveye boyamıştım evet ilk günler siyah gibi oluyor.Ama 2-3 haftalık periyotta akıyor ve saç kahve rengini alıyor doğala yakın.En azından bende öyle olmuştu.Korkma yani canım. Hatta saçlarıma bakım yağı sürüyordum,oda bayağı aldı bende ki rengini.Ve saçını hangi sıklıkla yıkamana bağlı.Ben en fazla 2 günde bir yıkıyordum yani 2.gün akşamı.

Bende ayni durumdayim canim hatta konu acmistim bikac gun once. Nefret ettim sacimdan. 5 gun oldu benimde herhun yikiorum kepek sampuaniyla yikiorum zeytinyagi isitip ilik surup beklettim yikadim. Boya bayagi akti alttan acik renkler cikmaya basladi bili gun sonra tatile gidicem denize falan girince eger akmmis olursa tamamen bende kuafore gidip hallettirc sacimda yanik actirmak istemiorum ama umarim acilir tamamen b

Çalışıyorum aslında ama hafta sonları yazlığa gidiyorum. Sırf saçlarım siyah diye gitmek istemiyorum çünkü yanarsam iyice kapkara bişi olucam
Bekliyim artık hemen aksın kurtulmak istiyorum. Bi de bazı yerleri açık kalmış, 2 kutu boya kısacık saçıma yetmedi saçlarım çokmuş ablam öyle diyor. Kaldım bu saçla

kısa saça 2kutu boya yeter canım gür olsa bile hatta artar..ablan yetiştirememiş sanırım bidahakine tutamlara daha az sürerek denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…