• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens koyu kahve~siyah gibi gözlere dogal duracak renkli lensler ?

ordek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
6
0
86
İstanbul
arkadaslar sımdıye kadar hıc renklı lens kullanmadım formu ınceledım ama koyu renklı gozler ıcın birsey bulamadım.
gozlerım sıyah gıbı, beyaz tenlıyım. mavı lens yakısır dıye dusunuyorum. ama harelı mı olur haresız mı olur cozemedım. bıde marka onemlı tabı.

ya bazı ınsanlarda boncuk gıbı duruyo benım gozlerımde cok koyu sıyah gıbı bende oyle durur mu damarlılar :S harelıler :S

lens market ıyı ya numaralı lenslerımı 2 yılıdr ordan alıyorm daha ucuz oluyo kampanya yakaladınmıda super :D

ya bazı ınsanlarda boncuk gıbı duruyo benım gozlerımde cok koyu sıyah gıbı bende oyle durur mu damarlılar :S harelıler :S

lens market ıyı ya numaralı lenslerımı 2 yılıdr ordan alıyorm daha ucuz oluyo kampanya yakaladınmıda super :D

ben lensmarketten rainbow color elite giallo aldım, rengi çok hoş ve çok doğal, gerçekten yeşil gözlü sanıyorlar ilk kez görenler. ama rainbowun mavi renklerini hiç denemedim. b&l ve freshlook mavi kullanmıştım yapay durdu bende özellikle b&l tam dediğin gibi damarlı-boncuk mavi-lensim diye bağırıyor. benim de gözlerim siyaha yakın, beyaz tenliyim.

Back
X