Saçlarımda şuan boya yok. Kendi rengi koyu kahve. Daha önce Loreal çikolata kahve ile boyadığımda simsiyah olmuştu. Şimdi bu resimdeki gibi açmak istiyorum ama eminim ki bu rengi alsam ve boyasam yine bu renk olmayacak. Peki ne yapmalıyım?
Loreal renk açıcı mı almalıyım yoksa Küllü sarı mı? Turunculaşma olmasını istemiyorum.
loreal ultra açıcı küllü kumralı tavsiye ederim benim de saçık koyu kahve ben boyadım tam da bu renk oldu. boyadıktan yaklaşık 4 ay sonra falan çok hafif bi turunculaşma oldu ama tam da yaza denk geldi deniz güneş mutlaka etkiliyo okadarı normal karşılıyorum ben. küllü sarı hakkında fikrim yok ama ultra açıcı gerçekten de gözle görülür şekilde açıyo rengi
chrome canım bende loreal küllü kahve ile boyamayı düşünüyorum uzun zamandırda arastırıyorum ..eger bu renk tutarsa süper valla , sen ne yaptın boyayabildin mi ?
Bende loreal 6.1 küllü kahve aldım.
Aslında srytkn'in önerdiği küllü kumralı aradım ama bulamadım kaç yere bakmama rağmen.
regl geçsin boyicam :) yarından sonra boyamış olurum büyük ihtimal
İnşallah açmaya yeter :) Saçlarım çok yıpranık... zarar vermeden açsa iyi olur.
Bulamadım ki
Bulsam alcaktım ama yoktu hiç bi yerde. Kaç yere baktım...
Bikaç ay sonra daha açık renge boyarım belki bu rengi yakalarım =)
canım zaten loreal in ultra acıcı olarak küllü kumral diye bir boyası yok sanırım, bende internetten araştırdım hiç karsıma cıkmadı ...
Evet belki de öyle bir boya yok :)
3 çeşit ultra açıcı bulabildim bende internette arama yaptığımda.
Hayal kırıklığı olmaz umarım. Turunculaştırmayacağı yazıyor ama doğrumudur bilmem :)
Kuaförde diyo ki kaşlarınızı da turuncu yaparsak belki biraz bişeye benzer
Kuaförden çıkınca markete gitmem gerekiyordu markete bile uğramadan eve geldim sinirlerim çok bozuk!
peki canım kuaför sen bu boyayı götürdüğünde sacların istedğin gibi olmaz bunla falan demedi mi yani seni vazgecirmeye calışmadı mı canım , ne bilyiim genelde kendi boyaları ile boyamak isterler yaa ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?