• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahve Saçlarımı Resimdeki Gibi Nasıl Yapabilirim?

Chrome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
58
0
36
İzmir
Saçlarımda şuan boya yok. Kendi rengi koyu kahve. Daha önce Loreal çikolata kahve ile boyadığımda simsiyah olmuştu. Şimdi bu resimdeki gibi açmak istiyorum ama eminim ki bu rengi alsam ve boyasam yine bu renk olmayacak. Peki ne yapmalıyım?
Loreal renk açıcı mı almalıyım yoksa Küllü sarı mı? Turunculaşma olmasını istemiyorum.

Eklentiler

• $kullusari.jpg
    $kullusari.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 148
Saçlarımda şuan boya yok. Kendi rengi koyu kahve. Daha önce Loreal çikolata kahve ile boyadığımda simsiyah olmuştu. Şimdi bu resimdeki gibi açmak istiyorum ama eminim ki bu rengi alsam ve boyasam yine bu renk olmayacak. Peki ne yapmalıyım?
Loreal renk açıcı mı almalıyım yoksa Küllü sarı mı? Turunculaşma olmasını istemiyorum.

loreal ultra açıcı küllü kumralı tavsiye ederim benim de saçık koyu kahve ben boyadım tam da bu renk oldu. boyadıktan yaklaşık 4 ay sonra falan çok hafif bi turunculaşma oldu ama tam da yaza denk geldi deniz güneş mutlaka etkiliyo okadarı normal karşılıyorum ben. küllü sarı hakkında fikrim yok ama ultra açıcı gerçekten de gözle görülür şekilde açıyo rengi

loreal ultra açıcı küllü kumralı tavsiye ederim benim de saçık koyu kahve ben boyadım tam da bu renk oldu. boyadıktan yaklaşık 4 ay sonra falan çok hafif bi turunculaşma oldu ama tam da yaza denk geldi deniz güneş mutlaka etkiliyo okadarı normal karşılıyorum ben. küllü sarı hakkında fikrim yok ama ultra açıcı gerçekten de gözle görülür şekilde açıyo rengi

Bu rengi elde ettikten sonra 4 ay bile dayansa iyi bence de. Zaten dip boya gelir yine boyarım sorun olmaz. Teşekkürler cevapladığın için :1hug:

chrome canım bende loreal küllü kahve ile boyamayı düşünüyorum uzun zamandırda arastırıyorum ..eger bu renk tutarsa süper valla , sen ne yaptın boyayabildin mi ?

chrome canım bende loreal küllü kahve ile boyamayı düşünüyorum uzun zamandırda arastırıyorum ..eger bu renk tutarsa süper valla , sen ne yaptın boyayabildin mi ?

Bende loreal 6.1 küllü kahve aldım.
Aslında srytkn'in önerdiği küllü kumralı aradım ama bulamadım kaç yere bakmama rağmen.
regl geçsin boyicam :) yarından sonra boyamış olurum büyük ihtimal ;)
İnşallah açmaya yeter :) Saçlarım çok yıpranık... zarar vermeden açsa iyi olur.

Bende loreal 6.1 küllü kahve aldım.
Aslında srytkn'in önerdiği küllü kumralı aradım ama bulamadım kaç yere bakmama rağmen.
regl geçsin boyicam :) yarından sonra boyamış olurum büyük ihtimal ;)
İnşallah açmaya yeter :) Saçlarım çok yıpranık... zarar vermeden açsa iyi olur.

küllü kahve bu rengi vermez canım ya. koyu olur saçın bundan zaten kendi saçında koyuymuş.

Bulamadım ki :(
Bulsam alcaktım ama yoktu hiç bi yerde. Kaç yere baktım...
Bikaç ay sonra daha açık renge boyarım belki bu rengi yakalarım =)

Bulamadım ki :(
Bulsam alcaktım ama yoktu hiç bi yerde. Kaç yere baktım...
Bikaç ay sonra daha açık renge boyarım belki bu rengi yakalarım =)

canım zaten loreal in ultra acıcı olarak küllü kumral diye bir boyası yok sanırım, bende internetten araştırdım hiç karsıma cıkmadı ...

canım zaten loreal in ultra acıcı olarak küllü kumral diye bir boyası yok sanırım, bende internetten araştırdım hiç karsıma cıkmadı ...

Evet belki de öyle bir boya yok :)
3 çeşit ultra açıcı bulabildim bende internette arama yaptığımda.
Hayal kırıklığı olmaz umarım. Turunculaştırmayacağı yazıyor ama doğrumudur bilmem :)

Evet belki de öyle bir boya yok :)
3 çeşit ultra açıcı bulabildim bende internette arama yaptığımda.
Hayal kırıklığı olmaz umarım. Turunculaştırmayacağı yazıyor ama doğrumudur bilmem :)

kullananlar genelde ilk etapta turunculaşma yapmadıgını aylar sonra turunculaşma basladıgını söylüyorki oda normal özellikle yaz döneminde .. umarım gözle görülür bir sekilde sac tonunu acar söyle kumrala yakın güzel bir renk ortaya cıkar , bende bi kac haftaya kadar almayı düşünüyorum boyayı , saclarım omuz hizasında 1 kutu boya yeter sanırım değilmi ? , birde sunu düşündüm gecen sefer kestirdğim saclarımdan bi tutam alsaydım keşke en azından tester olarak onu boyardım ortaya cıkıcak rengi görmek için :60::60:

ama canım sunuda söyliyim o gösterdğin resimdeki renk cıkmaz , sanırım acık kahve koyu kumral arası bi renk olucak artık o nasıl bir renkse :))

Son düzenleme:
Boyattım :58:
Asla önermiyorum. İlk fırsatta rengini koyultucam
Bu bildiğin turuncu yaptı saçlarımı hemde soluk mat iğrenç ötesi
Dünyadaki en iğrenç renk ne deseler saçlarımın rengi derim
Sinirlerim öyle bozuk ki aynaya bakmaya tahammül edemiyorum

Kuaförde diyo ki kaşlarınızı da turuncu yaparsak belki biraz bişeye benzer :5:
Kuaförden çıkınca markete gitmem gerekiyordu markete bile uğramadan eve geldim sinirlerim çok bozuk! :14:

Kuaförde diyo ki kaşlarınızı da turuncu yaparsak belki biraz bişeye benzer :5:
Kuaförden çıkınca markete gitmem gerekiyordu markete bile uğramadan eve geldim sinirlerim çok bozuk! :14:

canım üzüldüm yaa istedğin gibi olmamasına :((( kuafördemi boyattın sen , hay allah o kadar kötü mü oldu yaa genelde yorumlar iyiydi oysaki peki cok mu acıldı rengi ?

peki canım kuaför sen bu boyayı götürdüğünde sacların istedğin gibi olmaz bunla falan demedi mi yani seni vazgecirmeye calışmadı mı canım , ne bilyiim genelde kendi boyaları ile boyamak isterler yaa ondan sordum

peki canım kuaför sen bu boyayı götürdüğünde sacların istedğin gibi olmaz bunla falan demedi mi yani seni vazgecirmeye calışmadı mı canım , ne bilyiim genelde kendi boyaları ile boyamak isterler yaa ondan sordum

Evet boyayı alıp kuaföre gittim
Kuaför bu boyayı ilk kez kullanacağını 1 ton bile zor açar diye tahmin ettiğini söyledi
ama sonuç felaket :'(
Annemin saçlarımı görünce saydığı lafları zaten hiç söylemiyorum

Back