- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Koyu kahve saci gölgelendirdim
- Konu Sahibi selmam
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıcı ile açtın mi yoksa direk mi uygaldnEvet kendim yaptım koyu kahvenin üzerine küllü gri yapmaya calistim
Saçlarımı 3 kere koyu kahveye boyadimm şuanda da koyu kahve ama saçımı açıcı yapmadan biraz böyle rengini kırmak istiyorum böyle biraz kahve açık kahve tonuna bı tık yakın açıcı olmadan direk o renk olmaz ama koyu kahve üzerine bunu boyasam sizce nasıl olurYok açıcı ile boyali saci balyaj şeklinde açtım
Garnier 3.0 cokda anlamıyorum bu işten açıkçası ondan sormak istedimKullandığın sac boyasi kaç numara
Boya siliceleri dediğiniz neler hangi urunlerYok olmaz senin istediğin sac rengi 5.12 Numara ,boya boyayı açmaz.Sana tavsiyem boya siliceleri var ,çok zarar vermeden sanki koyu saçlarını 1 -2 ton kırar ,ve sonra 5.12 numarayı uygularsin
Birde karbonat akıtıyor diyorlar doğru muYok olmaz senin istediğin sac rengi 5.12 Numara ,boya boyayı açmaz.Sana tavsiyem boya siliceleri var ,çok zarar vermeden sanki koyu saçlarını 1 -2 ton kırar ,ve sonra 5.12 numarayı uygularsin