benim saçlarım çok ince tüy gibi ve de aylardır boyamıyordum ondan olmuş olabilir yanma ama palettenin kızılını iki senedir kullanıodum ? neden öle yaktı anlamadım ? hiç kullanmadığım bi boya da deil...saçım alışık palette hemde kızıla...
inşallah böle bişeyi bidaha yaşamam :bbo: çok korktum kafama bişe olcak sandım:1shok:
yanma kişinin deri hassasiyetine bağlı olarak değişiyor sanırım, kimine lorael, kimine de palette vs..ama paletteyi kesinlikle bir daha kullanmayacağım.. boya kutularının üstündeki resimlere kanıp almayın sakın çikolata kahve yerine simsiyah saçlarla karşılaştım.... mafoldumben
kızlar kafamçokkarıştı geçen gün palette nin toffee rengini aldım...görünce aşık oldum renge..eve geldim boyamaya başladık annemle saçımı...:1shok:ama boyayı sürmemle kafama sanki bir meteor düştü gibi oldu...hayatımda böle bi yanma hissetmedim kızlar...alnım kafa derime sanki tuz ruhu çamaşır suyu etkisi bıraktı...hemen tuvalete koştum yıkadım ama 1-2 saat o yangın dewam etti kafamda...:bbo: aklınızda olsun walla mahwoldum ben ...ama saçım ince telli we aylardır boyamamıştım ondan belki de yaktı....neyse yani nasıl boyucam hangisini alıcam saçlarım gök kuşağı oldu artık :1ninca: naaapcaaaaam beeeennnnnkafamçokkarıştı
cnm her boya alerji yapabilir geçmiş olsuncnm aynı sorun bende de oldu sanki derim yüzülüyor gibi yandı ik palette boyadığımdada çok yanma yapmıştı ama bu öyle sıradan bi yanma değil gerçekten çok acıyodu ikinci kez palette boyadığımda yine çok canımı yaktı bide yıkadığımda saç derimin yandığını gördüm kırmızı kırmızı yaralar çıktı hemen acile gittik antibiyotikle kurudu yaralar kabuuk bağladı ben paletteden çok korktum bidaha boyamayı düşünmüyorum
kızlar rüyama palettenin kutuları giriyo kafayı saç boyasıyla bozdum bilmiyorumkismile
yardım lütfenn
yanma kişinin deri hassasiyetine bağlı olarak değişiyor sanırım, kimine lorael, kimine de palette vs..ama paletteyi kesinlikle bir daha kullanmayacağım.. boya kutularının üstündeki resimlere kanıp almayın sakın çikolata kahve yerine simsiyah saçlarla karşılaştım.... mafoldumben
palette deluxele markette satılan ekonomik paletteler arasında kalite parlaklık farkı var mı acabaarkadaşım sonuçta arkasında senin saç tonun hangi renge dönücek die gösteren bi tablo var Ayrıca ben de palette naturalden açık karamel yapmıştım Başta koyu karamel gibi oldu ama zamanla açıldı o renk oldu Ki koleston kutudan daha koyu çıkar her zaman misal Genelde böyledir Ama palettenin parlaklığı hiçbi boyada yok Naturalinde bile Zaten artık sürekli siyah yapıcm O yüzden yaşasın deluxebuyrunnnnnnnnn
aynısı başıma geldi hatta konu bile açtım. siyahtan açtırmıştım saçlarımı hemde. çikolata kahve yapayım dedim siyah oldu. sinirden ağlıycaktım nerdeyse. şimdi biraz açıldı üstüne palattenin papatya sarısını sürdüm. sabunla yıkıyorum ama tekrar boyuycam açılana kadar. pöfffffffffff
kabartma tozuuu muuu
karamel olan saçlarımı palettenin çikolata kahvesine boyadım, sonuç tam bir facia.. çikolata kahve beklerken saçım siyaha yakın bi renk oldu((
palettenin çikolata kahvesini kullanıp benim gibi bir şeyle karşılaşan var mı merak ediyorum doğrusu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?