kızlar rüyama palettenin kutuları giriyo kafayı saç boyasıyla bozdum bilmiyorumkismileKızlar selam
Saçım şu an koyu kahve.. Palette Kahve Köpüğü, Altın PırıltılıTofee veya Altın Karamel uygulamayı düşünüyorum.. Bu renkler ancak açık kahve veya koyu kumrala tutuyor. Saçım ince telli..
Palette'nin bu renkleri aramızda da oldukça popüler.. Bu tonları uygulayan ve koyu kahve saça sahip arkadaşlar saçınızı açtınız mı önce ne yaptınız?? Tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum..
evt canım resimdekinden koyuymuşben boyadım kahve köpüğüne daha önce açtırmıştım zaten saçımı çok koyu renkte değildi yani şimdi saçlarımın rengi güzel ama kızıllığı war haberin olsun o resimdeki kadar açık değil yani
çok sağol canımcanem benim de saçlarım ince telli ve kestane renk. ben iki ay önce altın pırıltılı tofee uyguladım gerçekten çok beğendim.rengi gayet güzel tutuyor.bayramdan önce bir kez daha boyatıcam. biraz kullandıkça renk daha güzel oluyor gerçekten. saçını açtırmana gerek yok canım. tam tonunu bilemiyorum saçının ama yine de tutar.hem ilk bi boyarsın ikinciye renk daha güzel olur. sakın açtırma saçlarını benim saçlarım yandı onun yüzünden ve kısacık kestirmek zorunda kaldım hala da çok dökülüyor.
tmm canımcanım resimde siyah boya var benim ne koyu ne açıktı ortasını düşün.resim koyucam az sonra sana ama burdaki saçların rengi çok açıldı baştan söliyim tatilde havuzdan denizden falan bi de flash etkisi var göz önünde bulundur canım
karamel olan saçlarımı palettenin çikolata kahvesine boyadım, sonuç tam bir facia.. çikolata kahve beklerken saçım siyaha yakın bi renk oldu((
palettenin çikolata kahvesini kullanıp benim gibi bir şeyle karşılaşan var mı merak ediyorum doğrusu??
hemseçenek az kahvede hemde ünlü bir marka olmasına karşı hiç kalıcı değil canım gönül rahatlığı ile boyayabilirsin ben çok memnunum hatta burda bir alışveriş merkezi var palette ile anlaşmışlar boya sizden boyatması bizden die. çok mutlu oldum:)))ben de hemen boyamak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?