• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahve Saç Üzerine Palette Kahve Köpüğü, Tofee veya Altın Karamel

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
Kızlar selam

Saçım şu an koyu kahve.. Palette Kahve Köpüğü, Altın PırıltılıTofee veya Altın Karamel uygulamayı düşünüyorum.. Bu renkler ancak açık kahve veya koyu kumrala tutuyor. Saçım ince telli..

Palette'nin bu renkleri aramızda da oldukça popüler.. Bu tonları uygulayan ve koyu kahve saça sahip arkadaşlar saçınızı açtınız mı önce ne yaptınız?? Tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum..

karamel olan saçlarımı palettenin çikolata kahvesine boyadım, sonuç tam bir facia.. çikolata kahve beklerken saçım siyaha yakın bi renk oldu :(((
palettenin çikolata kahvesini kullanıp benim gibi bir şeyle karşılaşan var mı merak ediyorum doğrusu??

Kızlar selam

Saçım şu an koyu kahve.. Palette Kahve Köpüğü, Altın PırıltılıTofee veya Altın Karamel uygulamayı düşünüyorum.. Bu renkler ancak açık kahve veya koyu kumrala tutuyor. Saçım ince telli..

Palette'nin bu renkleri aramızda da oldukça popüler.. Bu tonları uygulayan ve koyu kahve saça sahip arkadaşlar saçınızı açtınız mı önce ne yaptınız?? Tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum..
kızlar rüyama palettenin kutuları giriyo kafayı saç boyasıyla bozdum bilmiyorumkismile
yardım lütfenn

ben boyadım kahve köpüğüne daha önce açtırmıştım zaten saçımı çok koyu renkte değildi yani şimdi saçlarımın rengi güzel ama kızıllığı war haberin olsun o resimdeki kadar açık değil yani

ben boyadım kahve köpüğüne daha önce açtırmıştım zaten saçımı çok koyu renkte değildi yani şimdi saçlarımın rengi güzel ama kızıllığı war haberin olsun o resimdeki kadar açık değil yani
evt canım resimdekinden koyuymuş
ama kızıllık olmasına şaşırdım
saçı açınca hafif kızıllık oluyo galiba çünkü bende de çok çok hafif var
sen hangi renkten açtırmıştın canım
kuaför mü açmıştı?

canem benim de saçlarım ince telli ve kestane renk. ben iki ay önce altın pırıltılı tofee uyguladım gerçekten çok beğendim.rengi gayet güzel tutuyor.bayramdan önce bir kez daha boyatıcam. biraz kullandıkça renk daha güzel oluyor gerçekten. saçını açtırmana gerek yok canım. tam tonunu bilemiyorum saçının ama yine de tutar.hem ilk bi boyarsın ikinciye renk daha güzel olur. sakın açtırma saçlarını benim saçlarım yandı onun yüzünden ve kısacık kestirmek zorunda kaldım hala da çok dökülüyor.

canem benim de saçlarım ince telli ve kestane renk. ben iki ay önce altın pırıltılı tofee uyguladım gerçekten çok beğendim.rengi gayet güzel tutuyor.bayramdan önce bir kez daha boyatıcam. biraz kullandıkça renk daha güzel oluyor gerçekten. saçını açtırmana gerek yok canım. tam tonunu bilemiyorum saçının ama yine de tutar.hem ilk bi boyarsın ikinciye renk daha güzel olur. sakın açtırma saçlarını benim saçlarım yandı onun yüzünden ve kısacık kestirmek zorunda kaldım hala da çok dökülüyor.
çok sağol canım
senin saçlar da koyu kestane mi peki yoksa açık mı??
resimdeki renk mi?
resim koyma şansın var mı rengi çok merak ediyorum çünkü boshayallersmile

canım resimde siyah boya var benim ne koyu ne açıktı ortasını düşün.resim koyucam az sonra sana ama burdaki saçların rengi çok açıldı baştan söliyim tatilde havuzdan denizden falan bi de flash etkisi var göz önünde bulundur canım

canım resimde siyah boya var benim ne koyu ne açıktı ortasını düşün.resim koyucam az sonra sana ama burdaki saçların rengi çok açıldı baştan söliyim tatilde havuzdan denizden falan bi de flash etkisi var göz önünde bulundur canım
tmm canım
benim de şu anki hali tam öyle zaten
bekliyorum resmi sğl şekerim
bir de renk ne kadar dayanıyor yani hemen akıp gitmiyor değil mi

karamel olan saçlarımı palettenin çikolata kahvesine boyadım, sonuç tam bir facia.. çikolata kahve beklerken saçım siyaha yakın bi renk oldu :(((
palettenin çikolata kahvesini kullanıp benim gibi bir şeyle karşılaşan var mı merak ediyorum doğrusu??

aynısı başıma geldi hatta konu bile açtım. siyahtan açtırmıştım saçlarımı hemde. çikolata kahve yapayım dedim siyah oldu. sinirden ağlıycaktım nerdeyse. şimdi biraz açıldı üstüne palattenin papatya sarısını sürdüm. sabunla yıkıyorum ama tekrar boyuycam açılana kadar. pöfffffffffff

burada daha koyu duruyor mesela canım.voila ve koleston çokaktı benim saçlarımda bir sürü değişik boya denedim bir ara kızlıdı ki kzııl çok çabuk akar ben palette nin boyalarından çok memnun kaldım boyadım ve ilk yıkamam da bile akmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm canım çok teşekkür ederim
sanırım benim saçımda da böyle bir renk olur
evet palette baya tercih ediliyor
ben ilk kez deneyeceğim
daha önce loreal kullandım
ama loreal serisinde kahve seçeneği çok az..

hemseçenek az kahvede hemde ünlü bir marka olmasına karşı hiç kalıcı değil canım gönül rahatlığı ile boyayabilirsin ben çok memnunum hatta burda bir alışveriş merkezi var palette ile anlaşmışlar boya sizden boyatması bizden die. çok mutlu oldum:)))ben de hemen boyamak istiyorummmm

hemseçenek az kahvede hemde ünlü bir marka olmasına karşı hiç kalıcı değil canım gönül rahatlığı ile boyayabilirsin ben çok memnunum hatta burda bir alışveriş merkezi var palette ile anlaşmışlar boya sizden boyatması bizden die. çok mutlu oldum:)))ben de hemen boyamak istiyorummmm

oo süpermiş gerçekten
lorealden çok memnun kalmadım açıkcası
ama excellence'ın bakım kremi gerçekten çok güzel..
ama palette de shwarzkopf'un o da henkelin
henkel dünya kimya devi
yani önce çok çekindim kalitesiz olduğunu düşündüm palettenin sadece daha ucuz diye
bakalım inşallah memnun kalırım
ama ben bi ay sonra boyucam
siyahtan açmıştım çünkü saçımı kurudu biraz..
sağol canım

aynen siyaha yakın aslında yakışmadı diyemem ama çikolata kahve tonları beklerken kapkara saç dumur etti beni...saçlarımın ucunda da oriel var,tekrar oreille açtıramam .palette artık kullanmak istemiyorum :(( saçlarımın rengini nasıl çikolata kahveye dönüştürebilirim fikri olan var mı??

kızlar kafamçokkarıştı geçen gün palette nin toffee rengini aldım...görünce aşık oldum renge..eve geldim boyamaya başladık annemle saçımı...:1shok:ama boyayı sürmemle kafama sanki bir meteor düştü gibi oldu...hayatımda böle bi yanma hissetmedim kızlar...alnım kafa derime sanki tuz ruhu çamaşır suyu etkisi bıraktı...hemen tuvalete koştum yıkadım ama 1-2 saat o yangın dewam etti kafamda...:bbo: aklınızda olsun walla mahwoldum ben ...ama saçım ince telli we aylardır boyamamıştım ondan belki de yaktı....neyse yani nasıl boyucam hangisini alıcam saçlarım gök kuşağı oldu artık :1ninca: naaapcaaaaam beeeennnnnkafamçokkarıştı

bende altın parıltılı toffe rengine boyamayı çok istiyorum ama benim saçımda orta koyulukta bir renk kızılıkda olduğu için önce 8.1 e boyacgım...bu arada kahve köpüğü 8.65 altın parıltılı 7.65 saçın koyu ise bence önce kahve köpüğüne boya ben öyle yapmayı düşünüyorum 8.65 daha açık sonuçta

ben paletteye yıllardır boyuyorum hiç bu tarz sorunlarla karşılaşmadım...ama dedğin yanma bende lorealde oluor ılk boyayı sürerken 10 dkkaya o yanma geçiyor...ama palettede böyle bir sorunla karşılaşmadım

yanma kişinin deri hassasiyetine bağlı olarak değişiyor sanırım, kimine lorael, kimine de palette vs..ama paletteyi kesinlikle bir daha kullanmayacağım.. boya kutularının üstündeki resimlere kanıp almayın sakın çikolata kahve yerine simsiyah saçlarla karşılaştım.... mafoldumben

Back