Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahve Saç Rengini Açmadan Ne Kadar Kırmızı Yapabilirim?

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
slm arkadaşlar ben şey sorucaktım: Profil fotoğrafımdaki renk çok güzel bu siteden buldum ben bu fotoyu da açmadan imkansız mı bu rengi bulmam?? doğal saçım küllü kumral gibi birşey koyu biraz ama. üst üste boyasam bu rengi tutturabilirmiyim? oryalden dolayı saçlarım korkunç bir haldeydi çok çektim oryalden yanık saç tahammül edilir gibi değil o yüzden saç açtırmadan güzel bir renk bulmam gerek. :26:

üzmek istemem ama imkansız ciddi anlamda açılması gerek saçlarının nekadar boyarsan boya kızıl ışıltıdan başka birşey elde edemezsin mutlaka açılmalı.

benmde saçlarım siyah boya ama geçen gün kızıl siyah yaptım sadece tepelerim kızıl olmuş alt taraflar bildiğin siyah ayy çok iğrenç duruo şimdide siyah kına aldım onu yapıcam hiç değilse baştan aşağıya siyah olsun hepsinde iyi durur.

üzmek istemem ama imkansız ciddi anlamda açılması gerek saçlarının nekadar boyarsan boya kızıl ışıltıdan başka birşey elde edemezsin mutlaka açılmalı.

ayy hadi yaa=(( bir kere oryalden geçirmek yeterli olur mu peki bir bilgin var mı?? çünkü ben 6 kere oryalden geçirdim tüm saçlarımı platin yapmıştım. bir kere de de aşırı zarar verir mi saça?? bu renk için o kadar açmaya gerek yok gibi sanki:26:

ay aynennn benim de bir hafta önce uçları kahve boyalıydı dipleri koyu kızıl uçları hiç boyanmamış gibi kalmıştı öyle=(( bana siyah yakışmadığı için de boyayamıyorum ona=///

canım oryal kullanma zaten bu palette vs markaların açıcıları hiç oryal gibi değil ben 4. kez açtım dün palettenin açıcısıyla valla yanmadı hiçte birşey olmadı ama tabi çok bakım yapıyordum önceden kuvvetliydi saçlarım dayandı saçlarının dayanıklığıylada alakalı ama oryalin yanında bu markaların açıcılarının vericeği zarar devede kulak ben yıllar önce oryalle bir kere açtırmıştım kuaförde yandı saçlarım uçlardan kestire kestire bir senede anca kurtulmuştum o yanıklardan.ama tabiki açmadan önceki kadar parıl parıl parlamıyor yine birsüü bakıma devam edicem tabi.bir defa yeterli olmaz bu istediğin renk için koyuymuş saçın.tabi oyalle açarsan bir seferde ulaşabilrsin ama yanar.palette koleston fln onlarla açıcaksan bir sefer yeterli olmaz iki kere açman yeterli olabilir sanırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…