Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahve sac rengı olup da acık kahveye dönen var mı ?

illia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
108
0
96
İsviçre
Arkadaslar 2 yil öncesine kadar dogal sac rengim acik kestaneydi ve sac rengimden cok memnundum. Daha sonra saclarimin bir ton aciginda isiltilar istemistim kuaförden ama beceremedi ve kizilliklar olustu. Hemen ertesi gün saclarimi koyu kahveye boyattim. Neredeyse siyah rengi gibi görünüyor. 5 ay önce kaliteli olduguna inandigim baska bir kuaföre giderek yine acik kahve veya kestane tonlarinda boyamasini istedim ama o da beceremedi ve saclarim bu sefer de komple kisillasinca tekrar koyu kahveye boyatmak zorunda kaldim.Saclarimin bitkisel aciciyla da olsa zarar görmesi de cabasi ! Offf biktim bu sac renginden. Sac rengimi actiramayacak miyim ? Yok mudur bunun az hasarla caresi ?:uhm:

benim saçım kızıldı bronz kahve falan boyadım kapatmadı dün gece palette 5-0 açık kahveye boyadım hem kızıllarımı daha fazla kapattı hemde çok tatlı bi renk oldu.bence düşünebilirsin

ama zaten koyu bi rengi 5.0 numaraya boyarsa hiç bişey farketmez maalesef..çok açık tonlara boyayarak zamanla açabilirsin saç rengini bildiğim kadarıyla..9-10 numara gibi renklere..ama tabi diplerin gelmemiş olmalı, çünkü kendi saçın hemen açılır, boyalı yerler daha geç açılır ve ton farkı olur saçında..ööle bi durumda önce uçları boyayıp, uzunca bekletip, en son dipleri boyayarak aynı ton olmasını sağlayabilirsin..

ben 1 yıldır uğraşıyorum arkadaşım 6 aydır boya sürmedim zaten kafama ,fön bile çektirmiyorum yıpranmasın açtırıcam diye ama ne akıyo bu koyu kahve nede birazcık açılıyo çıldırcam!

arkadaşlar yardım
saçım koyu kahve boya ama en fazla 1 2 ton açık ama ışıltılı kahve istiyorum neye boyatmalıyım?

bende öyle röfleli saçlarımı sıcak çikolataya boyadım ama çok koyu oldu ben bronz kahve gibi istiyordum,ne yapmam lazım röfle yüzünden açılır mı saç rengim?

kızlar merhaba ben yeni üye oldum da bazı konularda yardıma ihtiyacım var
saçlarımı önce bakır karamele boyadım sonra hiç beğenmedim kahveye boyadım ilk günlerde siyahtı sonra denizinde etkisiyle açıldı şimdi kahve gibi oldu ama tam anlayamadım rengini.şimdide dipleri çok çıktı hangi renge boyamalıyım çok acamiyim bu işlerde lütfen yardımm:çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…