• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu kahve rengi akıntım var yardım....

acelya85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaslar 2,5 senedir cocuk sahibi olmak için ugrasıyorum.doktora gıttım eşim ve ben testleri yaptırdık hersey normal dedı doktor.en son gecen ay rahim filmi cektirdim doktorum bu ay da dene adet olursan gelırsın dedı.ama 2-3 gun kala adetıme cok az akıntı geldi adetım geldi sandım ama 2, gun koyu kahverengı seklınde geldı yıne az olarak bıde küçük kırmızı bı parca gıbı bısey geldı.bu konu hakkında bana yardımcı olabılecek varmı......?

arkadaslar 2,5 senedir cocuk sahibi olmak için ugrasıyorum.doktora gıttım eşim ve ben testleri yaptırdık hersey normal dedı doktor.en son gecen ay rahim filmi cektirdim doktorum bu ay da dene adet olursan gelırsın dedı.ama 2-3 gun kala adetıme cok az akıntı geldi adetım geldi sandım ama 2, gun koyu kahverengı seklınde geldı yıne az olarak bıde küçük kırmızı bı parca gıbı bısey geldı.bu konu hakkında bana yardımcı olabılecek varmı......?

aynı şeyi bende yaşadım bu ay,üç gün önce bendede kehverengi bi akıntı oldu daha sonrada tekrarlamadı,ve bugün regli olmam gerekiyo bakalım sonuç ne olucak,bunu hamilelik belirtilerinde okumuştum inşallah bu bir belirtidir...Rabbim isteyen herkese :emir_bebek:versin inşallah...

yaaa insallah canım allah isteyen herkese nasip etsin.test falan yaptınmı??

yok canım ya daha test yapmadım,bu gün olmazsam bi kaç gün bekleyip test yapmayı düşünüyorum,aslında test yapmaktanda çok korkuyorum genelde tek çizgiyle karşılaştığım için:)hayırlısı olsun...vardır bi yeri zamanı Rabbim ne zaman verirse....inşallah hayırlı haberleri veririz birbirimize..
bu arada sen bu lekeden sonra regl gördün mü?

yok zaten daha yenı oldu bakalım 1-2 gune ne gostercek...

canım ben test yaptım ve biri koyu biri silikçizgi çıktı,emin olmak için bi kaç saat sonra tekrar yaptım ve silik olan çizgi ilkine göre daha belirginleşti,yarın dokturuma gitcem bide kan testi istiycem.bence sende hemen yapmalısın

Back
X