• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kahve boyadım saçım mavi oldu :S:S:S:S :((

arodnap

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
49
0
296
İzmir
Kızlar saçımı koleston koyu kahveye boyadım mavi oldu .neden böyle oldu anlamadım yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım : (

nasıl mavi canım ya? bi resim koyar mısın? ne renk üzerine boyadın?

Mavi siyah demek istemis herhalde arkadas. Ilk basta mavi siyah kadar koyu olur zamanla akar merak etme.

Kızlar saçımı koleston koyu kahveye boyadım mavi oldu .neden böyle oldu anlamadım yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım : (
ben de merak ettim..acaba boyanın numarasında yansıma olarak 2(irize) varmıydı acaba?

Küllü renklerdeki yeşilliği biliyordum da kahvenin mavi yaptığını ilk defa duydum boya bozukmuydu acaba yada hava mı almıştı onceden nasıl olurki anlamadım.

Küllü renklerdeki yeşilliği biliyordum da kahvenin mavi yaptığını ilk defa duydum boya bozukmuydu acaba yada hava mı almıştı onceden nasıl olurki anlamadım.

bilmiyorum bozuktu galiba sanki mavi siyah boyamışım gbi oldu saçlarım.Kolestonun koyu kahve rengine boyadım önceki saç rengimde koyu kumraldı ama baya akmıştı açık bir renkti koyulaştırayım dedim oda mavimsi oldu .Koleston siyaha yakın çıkarıyor koyu renklerı bılıyorumda mavi nasıl oldu bende anlamadım :S

aynı şey benim de başıma gelmişti. karamelimsi olan saçlarımı kendi doğal kahve rengine döndürmek için kuaföre gitmiştim. katalogtan da koyu kahveyi seçmiştim saçım bu renk diye. kuaför de o renge boyayınca MAVİ SİYAH olmuştu. parlıyordu mavi mavi gerçekten :5: ama çok inatçı bir renk, akmıyor kolay kolay....moralini bozmiyim ama...

bilmiyorum bozuktu galiba sanki mavi siyah boyamışım gbi oldu saçlarım.Kolestonun koyu kahve rengine boyadım önceki saç rengimde koyu kumraldı ama baya akmıştı açık bir renkti koyulaştırayım dedim oda mavimsi oldu .Koleston siyaha yakın çıkarıyor koyu renklerı bılıyorumda mavi nasıl oldu bende anlamadım :S

:3: Üzülme o boya bozuk falan degill benim saclarimda aynen öyle olmustu :) bol bol beyaz sabunla yika kahveye dönüyor,

Back