Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahve Boya Saçlarımı Simsiyah yaptı..

koyu kahve ilk etapta evet siyah olur ama yıkadıkca akar o renk

Bende bundan bir iki yıl önce yaptığımda senin gibi üzülmüştüm çok ama bir süre sonra renk oturuyor.
Zaten önceden saçlarını boyayan biriysen yıkama sonrası farklılıkları bilirsin.Çok takma. =)​

Evet benimde koyu kahveye boyadıktan sonra siyah olmuştu saçlarım hatta epey şaşırmıştım sonuçta kahve tonlarında birşey olur diye umuryordum.Ben birde turuncumsu saçlarımın üzerine boyamıştım ve 2-3 hafta içerisinde boya akıp eski turuncumsu halini geri almıştı.Ve şimdi tekrar boyamak istiyorum.Bu turunculuktan nefret ediyorumm!!!! =(

Son düzenleme:
bende palette koyu kahve ile boyamıştım 2 ay önce falan benimde siyah gibi olmuştu.herkes siyahamı boyadın diyordu.bide benim zemin kızıldı kızıl kapansın diye boyamştım iki hafta arayla koyu kahveye ama nafile gene kapanmadı alttan çıktı kızıllar.bide 1 ay öncede küllü açık sarıyla boyadımm rengi biraz kırar diye düşünmüştüm ama sadece dipten çıkan kendi saçlarımın rengi açıldı boya olan yerlerde bırak rengin kırılmasını kızıllık bile gitmedi küllü boyayla boyamama rağmen.bu akşam gene dipten küllü açık sarıyla açılan yerleri boyadım koyu kahveye.ışıkta gene belli oluyor ama diplerin açık renk olduğu neyse artık 2 hafta sonra gene boyarım koyu kahveye.

Boyayı saçtan tamamen akıtmanın bir yolu var mı??? Bir şey olsa sürekli onu kullansam ve saçlarımdan çıksa o boya ve kendi doğal rengime dönsem??

ben beyaz sabunu denedimm baya bi akıttı alttan kızıllar iyice belli olmaya başladı.ama tamamen akıtırmı bilememm.yanii kendi saçının rengine döner mi onu bilememm ama koyu kahvenin rengini solduruyor baya bi.istersen dene.sabunun ardından mutlaka krem kullanmalısın çünkü saçlar kazık gibi oluyor.en azından benimkiler öyle oluyor bilgin olsun.

Evet sabun saçı çok sert yapıyor.Benim saçlarım turuncu gibi kullandığımda turunculuğu gider dimi? Yoksa daha bir açılmasın rengi.Daha hiç denemedim sabunla yıkamayı ama eğer dediğim gibi turunculuğu giderse hemen yarın gider alırım sabun ve kullanmaya başlarım.Sağ ol bu arada canımm bu siteyi bu yüzden çok seviyorum herkes birbirine yardımcı oluyor.=))

valla turunculukla ilgili birbilgim yok malesef hiç başıma gelmedi bilmediğim bir konuyla ilgilide bir bilgi vermek istememm.ama mutlaka bir bilen çıkar.bu forumda beyaz sabun kullananın çok olduğunu biliyorum biraz araştır mutlaka denk gelirsin bu konuyla ilgili bir bilgiye.
bende çok beğeniyorum burayı çok işime yarıyacak bilgiler bulabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…