koyu kahve akinti / kanama

gul-yvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
41
9
selam hanimlar,

hamileligimin 5 haftasindan itibaren araliklarla 3 kere hafif kanama gecirdim ve yerini lekelenmeye birakti. progestan kullandim doktor 14 haftaya girince icmene gerek yok dedi ve biraktim. 4 gün önce doktordaydim ve hersey yolunda demisti ... ama az önce koyu kahve akinti gelmeye basladi tam gecti artik diye seviniyodum rahattim ve yine basladi moralim cok bozuldu. ve sürekli dikkat ediyorum adet olmam gereken zamanda oluyo bu akintilar. hamileligi boyunca böyle akintilar yasayan var mi ilk gebeligim ve cok korkuyorum

biraz uzun oldu hakkinizi helal edin

canım inşallah kötü bir sonuç çıkmaz. benim başıma böyle bir şey gelmedi şükür ama bence vakit kaybetmeden doktorunla irtibata geçmelisin.

canım inşallah kötü bir sonuç çıkmaz. benim başıma böyle bir şey gelmedi şükür ama bence vakit kaybetmeden doktorunla irtibata geçmelisin.

ya cnm doktora 4 gün önce gittim kontrole hersey normaldi .. kanamam oldugu zamanlarda dinlenceksin ilk üc ay riskli falan dediler bebek saglikli degil ise zaten düsük yaparsin diyodu .. suan 15 haftama gircem niye öyle akinti olduki yine anlam veremedim .. kimide her ay kan görürmüs doguma kadar anlamadim ki :/

evet bazı kadınlar adet görmesi gereken günlerde lekelenmeler yaşarmış. benim de ilk hamileliğimde çok kanamam oldu sonra lekelenmeler oldu. hemşireler bazı kadınlar dokuz ay adet döneminde lekelenme yaşar demişti. yine de durumunu mutlaka doktorunla paylaş. inşallah sorun yoktur.

evet hicbirseyim olmuyo adet olcagim hafta lekelenme basliyoo kanamalarda adet haftasinda olmustu. insallah cnm sagol ...

selam bugün benimde kahverengi akintim var bazen kan gibi de oluyor .. doktora gittim diyorki eger adet gibi gelmezse kan ciddiye almayin diyor, offfffffffffffffffff allahim neolur yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…