koyu değil açık leke!!

dewey

kozmetikasigi.blogspot
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.007
13
arkadaşlar nolur bi akıl verin bıktım her yerimde çıkan lekelerdenmafoldumben
kollarımda yıllardır koyu lekeler var her kremi denedim geçmedi, şimdide yüzümde lekeler farkettim üstelik koyu değil açık!
hani parmağnzı yüzünüze bastırırsınzda hafif beyazlık olur ya aynen öyle lekeler yanağmda göz altlarmda...ki güneşten nefret eder hale geldim sürekli 2-3yıldır evin içinde bile bioderma 50faktör krem kullanıyorum..ne peki bu açık lekeler? hiç karşılaşan bi fikri olan var mı nolur yardm edinsenağlamasenağlamasenağlama

ah canım çok iyi anlıyorum seni
benim de güneşle aram hiiiiiiç iyi değil
kremsiz 5 dk dursam leke çıkıyo ama koyu lekee ben gibi duruyo
sen yine o ynden şanslısın onu düşün
karbonat ve yoğurt maskesini denedin mi
ya da elma sirkesi de çok etkili
ben bunlarla açmaya çalışıyorum renklerini

bence dha kötü durumdayım çünkü kollarım koyu renk leke dolu, krem sürmeme rağmen hep çıkıyosenağlama

yüzümdekiler de tenimden bir iki ton açık renkli doktora gittim bugün krem verdi bakalım..

karbonat yoğurt maskesi ne canım?bde elma sirkesi nasl? sen nasl kullandn faydasnı gördn mü?

karbonatla yoğurdu karıştırıyosun ve lekelere suruyosun 3kaşık yoğurda yarım çak kaşığı karbnat koyabılırsın arkadaşın yerıne ben cevap verdım ama yardımcı olayım dıye... kusura bakmasın elma sırkesınıde pamukla sabah akşam yzuune surebılırsın bu arada karbonatın bıraz etkılı olduğunu düşünerek kullan bazen kızarma yapabılıyor onun için ılk once az koy ...

karbonatla yoğurdu karıştırıyosun ve lekelere suruyosun 3kaşık yoğurda yarım çak kaşığı karbnat koyabılırsın arkadaşın yerıne ben cevap verdım ama yardımcı olayım dıye... kusura bakmasın elma sırkesınıde pamukla sabah akşam yzuune surebılırsın bu arada karbonatın bıraz etkılı olduğunu düşünerek kullan bazen kızarma yapabılıyor onun için ılk once az koy ...

teşekkür ederima.s. açık renkli lekeler için ama dmi bu?sen denedin mi?

X